Saint Germaine: Het loslaten van het oordeel

Saint Germaine: Het loslaten van het oordeel

Gechanneld door Linda Dillon – 23 September 2021

Ik ben St. Germaine en welkom terug. Ik wil met jullie spreken over het loslaten van oordeel. Ieder van jullie oordeelt over zichzelf en je hebt een litanie zo lang als de Bijbel van dingen die je denkt verkeerd te hebben gedaan. En dat is gewoon niet zo. Daarom ben ik hier vanmiddag om jullie te plagen, om jullie te bevrijden van jullie oordeel over jezelf, over hoe je aan de haren van je zus hebt getrokken en hoe je tegen je moeder hebt gelogen, hoe je bent vreemdgegaan. Het is hilarisch waar je jezelf om veroordeelt.

Veroordelen is een manier om jezelf te onderschatten van waar je toe in staat bent. “Oh nee, ik kan geen meester genezer zijn, want ik sloeg mijn broer in de derde klas, en die keer dat ik een jongen kuste die ik niet eens mocht en het enige waar ik aan kon denken was dat hij naar uien rook.” Dit zijn zware zonden, mijn vrienden. Dit is de aard van wat je jezelf hebt wijsgemaakt als overtredingen en zie er de humor van in.

Oordeel niet over jezelf. Er is niets dat je kunt bedenken in je oordeel over jezelf dat wij niet kennen en volledig terzijde schuiven. Hoe je je oordeel loslaat is in vergeving. Het is door het te verpakken en het in de vuilnisbak te gooien. Het is door het bij het vuil te gooien. Het is door het aan de Moeder te geven. Je kunt het aan mij geven.

We hebben gezeten en wijn gedronken en wonderen verricht. En we zijn samen getuige geweest van de vernietiging van universa, en, het wonder van universa en planeten die ascenderen. We hebben dit samen gedaan, mijn vrienden. Waren we verdrietig toen we vernietiging zagen? Toen we daar zaten als getuige? Ja. Maar we konden niet oordelen, want we wisten dat het de vernietigende energie alleen maar zou versterken en de doodsstrijd zou verlengen. Dus in plaats daarvan omhelsden we elkaar en zwoeren we elkaar dat we elkaar weer zouden ontmoeten als de tijd rijp was om de belofte in te lossen en de planeet opnieuw te helen.

Het gezegde in jullie cultuur “het beste van tijden en het slechtste van tijden” is waar voor nu, omdat het een uiteenvallen is van alle evoluties, alle oordelen die de overhand hebben gehad. Dus laat los. Laat deze oordelen los. Laat het idee los van beperking, van wat je wel of niet kunt doen. Als je zo’n zware zondaar kunt zijn, dan kun je ook een spectaculaire heilige zijn. Het zijn dezelfde hersengolven. Dus lach mijn vrienden en kijk naar wat je hebt gedaan en wat je niet hebt gedaan. En zie de kans wijd open voor je, en vier feest. Dit is een tijd van hereniging. Het is een tijd waarin we weer samenkomen als Eén. Ik verheug me hierover. Sluit je bij me aan. Vaarwel.

Kanaal: Linda Dillon

©2020 Raad van Liefde, Inc.

https://counciloflove.com/

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org