Linda Dillon: Aartsengel Michael – We komen om jullie te versterken! / 31 juli 2020 door Sitara

Linda Dillon: Aartsengel Michael – We komen om jullie te versterken!

31 juli 2020 door Sitara
 
Versterking is niet alleen wenselijk, maar ook zeer noodzakelijk op dit moment.
Aartsengel Michaëls toespraak tot alle wezens van de Planeet Aarde wordt door Andrew liefdevol gedeeld vanuit zijn persoonlijke lezing met Linda Dillon.
Aartsengel Michael ~ We komen om jullie te versterken!
Andrew:Tot slot vraag ik of je nog opmerkingen hebt die misschien breed gedeeld moeten worden voordat we de sessie afmaken?
Aartsengel Michael:Geliefde, en ja, alle wezens van de Planeet Aarde, mijn familie van blauw en mijn familie van elke straal: we komen hier deze dag om jullie te versterken, ja, te voeden, te vertroetelen, te troosten, om jullie gerust te stellen dat, zoals je weet, mijn geliefde broeder, versterking niet alleen wenselijk is, maar ook zeer noodzakelijk op dit moment.

Velen van jullie zijn moe en hebben zich mooi staande gehouden, maar jullie zijn uitgeput en die eeuwige vraag van “wanneer?” is het refrein dat in jullie hart en jullie hoofd zingt. Dus ja, zoals jullie goed weten, antwoorden we niet vaak – en zeker niet met grote duidelijkheid – op de “wanneer?” vragen.

Maar wat wij jou deze dag schenken is om jouw uithoudingsvermogen te versterken, jouw hoop te versterken, jouw vertrouwen te versterken, jouw licht te versterken terwijl je verder gaat… nooit in oordeel, nooit in straf, nooit in vergelding… maar in het vasthouden van het licht van een gloednieuwe dag, van een gloednieuwe planeet, van een geheel nieuw rijk van bestaan.
Jullie doen dit niet alleen. Ja, jullie Moeder’s laarzen op de grond – en ja, lieve engelen, jullie zijn moe. Dus wij versterken jullie, we verheffen jullie, we herstellen jullie, we eren jullie, we prijzen jullie, we bewonderen jullie. En opnieuw – wij versterken!
Ga met mijn liefde en ga in vrede. Vaarwel.
Gechanneld door Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/
Dit gechannelde materiaal is auteursrechtelijk beschermd. Wij nodigen u uit om het te delen op voorwaarde dat het in zijn geheel wordt gebruikt, dat er geen wijzigingen worden aangebracht, dat het gratis is en dat de auteursrechtvermelding, de channel
credits, de websitelink en deze verklaring worden geplaatst. [Volledige voorwaarden van het auteursrecht op https://counciloflove.com/copyright-notice/]
Vertaling: Martien –
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien