Jezus Bespreekt Groeiende Steden van Licht, Het Transmuteren van Covid/Vaccins, ……….. Deel 1 …..

Jezus Bespreekt Groeiende Steden van Licht, Het Transmuteren van Covid/Vaccins, Het Verlichten van de Moederpauze, en meer… (Deel 1/2)

Gechanneld door: Linda Dillon – 18 Maart 2021

Dit prachtige kanaal is liefdevol met ons gedeeld door de Denver City of Light Groep vanuit hun lezing met Linda Dillon.

Gegroet, Ik ben Jezus, Ik ben Yeshua, Ik ben Yeshi. Ik ben bekend onder zovele namen, want Jezus van Nazareth en Jezus Sananda, allen zijn Eén en allen zijn integraal.

Ik weet wat het is, mijn geliefde vrienden, mijn lieve zusters van licht, om bezig te zijn met het letterlijk transformeren van een stad, een dorp, een continent, een planeet, een melkwegstelsel in een wezen van licht en de uitdagingen, en soms, ja, de frustraties, het gevoel van onmogelijkheid en de oneindige mogelijkheid voor sommigen die het afwijzen en sommigen die het steunen.

Laat me heel duidelijk zijn – en Ik spreek voor velen en ik spreek voor onze Moeder – als Ik jullie zeg dat “het tij aan het keren is”. Nu, ik zou tegen jullie kunnen zeggen dat “het tij is gekeerd,” en dan zouden jullie om je heen kijken en zoeken naar ofwel de binnenstromende wateren ofwel de wegstromende wateren. Dus zeg ik tegen jullie: “het tij keert” zodat jullie de verschuiving in de energieën waarnemen terwijl het water toe- en afvloeit, want dat is precies wat er gebeurt.

Dit is slechts één vorm, en mag ik jullie zeggen de laatste vorm, in deze fase van het Plan van onze Moeder, van haar Tsunami. Het komt en spoelt weg wat niet langer dient… en tegelijkertijd infiltreert het, vult het, brengt Het Nieuwe… en dan, als het zich terugtrekt, onthult Het Nieuwe. Veel werk… nee, veel voltooiing heeft plaatsgevonden op zeer duidelijke manieren en op manieren die jullie als subtieler zouden beschouwen. Het maakt niet uit. De verschuiving is aan de gang.

Nu, de verschuiving van Gaia, de verschuiving van dimensies, de verschuiving van de koninkrijken is al grotendeels volbracht. Jullie weten dat. Waar jullie op hebben gewacht, waar jullie aan hebben deelgenomen, is de verschuiving van het menselijk hartbewustzijn – de diepe acceptatie niet alleen van jezelf, maar zeer zeker van jezelf, maar van het collectief dat jullie liefde zijn. Jullie zijn vele dingen en ze komen allemaal voort uit de essentie van liefde; het zit in de vezels van jullie wezen. En dus, ja, hebben jullie gelijk als jullie zeggen dat jullie je werk doen omdat jullie van elkaar houden – want dat is het begin, het midden en het einde.

Het werk waar jullie je mee bezighouden als de mensenharten zich openen en hongerig zijn naar de liefde, is jullie taak om hen te voeden, om hen die essentie te geven, want het is waarlijk het mana dat hen zal helpen overleven. Het is deze essentie die hen in staat stelt zich te openen en te beginnen met het bewust ontvangen en geven van de liefde aan andere soorten, of het nu galactisch of intergalactisch is, een hond, een kat, een slak, een kameel… het doet er niet toe, want het is allemaal hetzelfde, zoals jullie heel goed weten, lieverds.

Er is geen wezen – en zeker geen wezen op jullie planeet op dit moment – dat niet hunkert naar liefde. Zelfs het meest afwijkende gedrag komt voort uit kwesties van eigenwaarde, komt voort uit kwesties van ego, van belangrijker willen zijn, meer opgemerkt willen worden, meer waard willen zijn, en dat komt eenvoudigweg voort uit een plaats waar men zich verloren voelt, een enorme inspanning van ego om gezien te worden.

Jullie vragen om de meest significante veranderingen, en één ding dat ik met jullie deel is dat dit gevoel van verdeeldheid – dit gevoel op zoveel manieren van ‘wij en zij’, van Joden en Romeinen, van lichtwerkers en de bevolking in het algemeen, van hen die kwaad willen doen en hen die licht willen scheppen – die verdeeldheid lost op, zoals het moet, omdat het slechts één gemeenschap kan zijn, één kring, één familie.

Dat is geweest en dat zal het zijn – niet de grootste uitdaging, die het is geweest – het zal de belangrijkste verschuiving zijn: dat iedereen, van de kleinste tot de grootste, een brenger, een houder, een zender, een ontvanger van liefde wordt. Dat is de vervulling van het Plan van de Moeder en het is buitengewoon eenvoudig.

Nee, het is niet ingewikkeld, want alles wat het werkelijk vereist is een subtiel ‘ja’ van binnenuit – een subtiele aanvaarding, ja, door het individu, dat dat is wat zij hebben gezocht – en een subtiele aanvaarding door het collectief dat allen welkom zijn, dat er geen sprake kan zijn van dit gevoel van afbakening. Dat is waar jullie prachtige Lichtstad over gaat. Het gaat over het uitroeien, uitwissen, van het gevoel van afscheiding tussen verschillende soorten, tussen verschillende groepen, zodat het inclusief is. Allen zijn er.

Dus wat het betekent… nee, niet in ontkenning of naïviteit; het betekent niet dat jullie niet erkennen dat er sommigen zijn die verder zijn dan anderen, dat er sommigen zijn die nog steeds chaos in hun harten houden, in hun levens. Nou en! Dat is de reactie, want als zij merken dat zij werkelijk gewaardeerd worden, niet om de grootse of verborgen gebaren, maar om de essentie van wie zij zijn, dan verdwijnt de behoefte om zich op verschillende manieren te gedragen eenvoudigweg – niet om het verrukkelijke ego en de persoonlijkheid uit te roeien; dat is de textuur, de vezel, de diversiteit – maar het gevoel dat men in is en uit is, dat men gelijk heeft en dat men ongelijk heeft. Dat moet verdwijnen.

De Steden van Licht, mijn geliefden, zijn bakens van hoop die helder schijnen over de planeet. En ja, dat is waarom ze groeien, en ja, dat is waarom ze zich binnen en buiten uitbreiden, zodat mensen ze kunnen vinden, waar ze naar toe [kunnen] migreren. Het is geen exclusieve club.

O, jullie cirkel zal altijd intact blijven omdat jullie niet alleen de liefde van elkaar hebben aanvaard, maar ook de mantel van verantwoordelijkheid van de Moeder. Jullie zijn de verzekeraars dat de dingen niet ontsporen. Dus jullie houden de helderheid van de intentie vast, jullie houden de helderheid van de actie vast, zowel subtiel als feitelijk, in het bijzonder wanneer jullie overgaan tot meer en meer actie.

Jullie zijn omringd. Velen, velen, velen van jullie Sterrenfamilie zijn al goed gesitueerd en zij staan op subtiele wijze toe gezien en gekend te worden en zich met hen bezig te houden. En nogmaals, dat gevoel van afgescheidenheid zal gewoon verdwijnen – dat sommigen bevoorrecht zijn en anderen niet. Je vraagt toch ook niet aan een operazanger waarom hij de kwantummechanica niet kent! Dat doe je niet. Iedereen heeft deze enorme schoonheid die mag komen, en naar buiten barsten, en het collectief sieren. Maar wat jullie doen is die zaden, die planten, voeden zodat ze naar buiten kunnen komen en letterlijk tot bloei kunnen komen… ja, zelfs in de sneeuw.

... vervolgd in deel 2/2

Gechanneld door Linda Dillon
©2020 Raad van Liefde, Inc.
https://counciloflove.com/

Dit gechannelde materiaal is beschermd door copyright. We nodigen je uit om het te delen op voorwaarde dat het in zijn geheel wordt gebruikt, dat er geen wijzigingen in worden aangebracht, dat het gratis is, en dat de copyright notice, channel credit, website link, en deze verklaring worden geplaatst. Volledige voorwaarden van het auteursrecht op https://counciloflove.com/copyright-notice/]

Vertaling: Martien