Aartsengel Michael Verwelkom Jullie Aspecten Thuis!

Aartsengel Michael
Verwelkom Jullie Aspecten Thuis!

25 Mei 2016 / Linda Dillon

Linda: Alle Wezens op de planeet roepen hun aspecten naar huis om de volledige belichaming te zijn van wie zij zijn. Jij bent de gastheer/vrouw en het officiële verwelkomende comité! 

Aartsengel Michael, gechanneld door Linda Dillon op 11 Mei 2016 in een privé lezing.

Aartsengel Michael:

Welnu, deze vraag van “aspecten” is iets dat niet volledig, nog niet, volledig begrepen wordt op jullie planeet, omdat een deel ervan nu nog maar net tevoorschijn aan het komen is, omdat veel van de menselijke ervaring in het oude paradigma gebaseerd was op het ego. En er is ook veel onjuiste informatie, misverstand en er zijn onjuiste uitlijningen geweest met individuen die denken, zeggen, verkondingen dat zij dit of dat individu zijn.

Het is niet dat deze verkondigingen verguisd werden, en vandaar dat wij over het algemeen er niet naar neigen om tussenbeide te komen met deze verkondigingen. Omdat, als iemand wil geloven dat hij/zij mij zijn, neem ik dit eenvoudig als een compliment! Ik neem het niet als een inval van mijn territorium of mijn gebied. Ik glimlach eenvoudig en denk, “Is dat niet lief dat deze persoon zoveel van mij houdt dat zij mij willen zijn!” Dus ik denk niet of keer terug naar, “Hoe durven zij; hun ego is verkeerd gegaan!” Ik glimlach eenvoudig en houd hen dan een klein beetje dichterbij zodat zij het comfort, de energie kunnen hebben die ik meer dan bereid ben om te delen.

Niettemin, dat gezegd hebbende, laat ons ook zeggen – Ik wil dit voor jou, en voor velen tussen haakjes, verduidelijken aldus jullie dit misschien zullen delen en misschien zullen jullie dat niet!

Als iedereen zegt dat zij een aspect van die of dat geascendeerde wezen, aarstengel, Goddelijke Moeder en ga zo maar verder is, dan is het resultaat dat er ongeveer 13 van ons zijn doorheen het volledige Universum; dat wij gewoon eindeloze spiegels van onszelf zijn. Dat is niet zo. Welnu, zijn er spiegels van mij? Ja. Delen wij stralen en aspecten? Ja.

Welnu, waarom spreek ik hierover? Omdat het belangrijk is dat menselijke wezens – en, specifiek, de Lichthouders-Liefdehouders – begrijpen dat zij heel en compleet zijn in en van zichzelf. De wezens die naar deze tijd, deze plaats, deze planeet, deze fase van Ascentie gekomen zijn, deze schitterende ontvouwing van het Plan van de Moeder, werden niet eenvoudig toevertrouwd aan diegenen die spiegelbeelden of expressies of gedeeltelijke reflecties, gedeeltelijke aspecten zijn van diverse wezens.

Jullie zijn aanvankelijk gekomen, velen van jullie als Meesters-in-de-Maak, maar zelfs dat is verschoven en jullie claimen en belichamen en verankeren jullie Meesterschap. Dat is onderdeel van de Ascentie. En dat is wat jullie voelen, “Ik voel de totaliteit van mezelf,” dierbare X, en hierop zeggen wij, Hallelujah!

Dus jullie zijn aan het binnenbrengen – en ja, als je er op deze manier aan wilt denken: Ben je de Gastheer/vrouw; je bent de aspecten aan het binnenbrengen. Welnu, dat betekent niet dat je hen niet terug naar buiten zult sturen, maar voor het moment, roepen jullie – alle wezens op de planeet roepen hun aspecten naar huis om de volledige belichaming te zijn van wie zij zijn.

Afstamming is een andere kwestie en misschien dat wij dit de volgende keer zullen bespreken.

Dus de aspecten die jullie binnenroepen – niet dood maken, hoewel sommigen van hen welzeker sterven, als M (je andere M!) Dus wanneer je een aspect naar huis brengt, is het voor die communicatie. Dus wat je aan het doen bent is dat je de Liefde, het talent, de capaciteit, de communicatie, het partnerschap, het heilige partnerschap die je met je aspecten gehad hebt binnenbrengt.

Jouw aspecten gingen niet naar buiten en gingen naar het werk omdat zij verbannen waren of niet wilden. Zij waren aldus veel een integraal deel van jou, zo geliefd en gekoesterd en vertrouwd dat je hen niet weg kon sturen zodat het werk gedaan zou kunnen worden in een variëteit van manieren. Het maakt hen niet “minder-dan” of “meer-dan”, maar het betekent wel dat je een proces hebt, precies nu, dat al in het spel is waar je vele van je aspecten aan het terugtrekken bent.

Welnu, wanneer je dat doet, wat er gebeurt is … de benaming die jullie zouden gebruiken is, omdat je een deel van jou opgeëist hebt, is dat je bent … net zoals je, tussen haakjes, Y opgeëist hebt, heb je Z opgeëist. Dus heb je naar jezelf teruggetrokken en ben je vrij om dat deel van jezelf te channelen omdat zij terug thuis zijn.

Dus het is niet naar buiten reiken; het is meer zoals naar binnen reiken en die energie toestaan naar voren te komen. Dus ben niet verrast, lieve engel, als je jezelf steeds meer zingend en wordend gewaarwordt … en dat doe je. Dat is correct, en de reden is omdat hij een deel van jou is.

Iemand anders mag niet dezelfde diepte van verbinding of Liefde hebben, omdat hij geen deel van hen is. Bewonderd, geëerd, geliefd op een generieke manier, ja, maar zoals je net gezegd hebt, heb jij je M. Dus wat je zult gewaarworden is, dat het steeds meer en meer naar voren komt. En dat is precies de manier waarop het moet zijn.

Dus maak je geen zorgen of zelfs verontrust jezelf niet zoveel over deze aspecten. Weet eenvoudig dat je hen thuis verwelkomt. Jij bent het officiële verwelkomende comité! En je bent omringd door deze, ja, zoals A, zoals B, zoals C, die helpen bij deze onderneming. Dus dit gevoel van uitgebreidheid is goddelijke Perfectie!

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

http://counciloflove.com/2016/05/archangel-michael-welcome-home-your-aspects/