Aartsengel Michael Jullie Zijn Voorbij Gereed voor Ascentie

Aartsengel Michael
Jullie Zijn Voorbij Gereed voor Ascentie
17 September 2016 / Linda Dillon
Op onze Zaterdag telefonische conferentie vereerde Aartsengel Michael ons … “Geef jezelf eer voor je moed, voor je volhardendheid, voor je uithoudingsvermogen. Jullie kloppen op de deur van elkanders harten, jullie kloppen op de deur naar Ascentie en jullie eisen om het binnen te laten…”
Meditatie:
Linda: Zo, laat ons beginnen met een kleine meditatie van blauw. Het is zo dat ik een klein beetje een voorliefde heb voor blauw … het blauw van Aartsengel Michael, van de Universele Moeder, van onze prachtige blauwe hemel, van het grote blauw in Arizona, het blauw van de Grote Oceaan wat zo donker is, en de variërende kleuren van blauw van de Caribische zee, de zee van Galilee, en de Atlantische Oceaan. Adem in het blauw van Riddersporen, het blauw van saffier, het blauw van de Lapis Lazuli, het blauw van de topaas. Het blauw van larimar, van aquamarijn.
Voel jezelf in je hart gaan, en ga dieper, rustend in de basis van je drievoudige vlam en voel werkelijk de moed en de voeding van die Blauwe Diamanten Vlam, en de kracht en de wijsheid van de Kanarie Gele Vlam, en de schittering van je eigen Roze Diamant. En als je roze Diamant een klein beetje zwak is, draai het omhoog, op de manier waarop je de pit van een gasfornuis omhoog zou draaien, zodat je gelijk en in die plaats van volmaakt evenwicht bent … omdat je dat bent, zelfs als jij je een klein beetje uit balans voelt, zelfs wanneer wij ons uitgeput, huilerig, versleten voelen, dierbare engelen, jullie zijn absoluut perfect – dat zijn jullie altijd geweest, en dat zullen jullie altijd zijn. En dat is waarom wij hier zijn … niet dat we ons nooit vermoeid voelen of dat we nooit eens misstappen, wij raken niet overstuur wanneer we andere mensen waarnemen fouten te maken, maar omdat wij volmaakt zijn omdat onze Moeder volmaakt is, onze beschermengelen zijn volmaakt, de meesters zijn volmaakt, de volledige Raad van Liefde is volmaakt en wij zijn nochtans een deel en een reflectie daarvan; dus wij zijn volmaakt.
Neem een moment, neem een mooie diepe ademteug van hemelsblauw en zeg tegen jezelf, “Ik ben volmaakt. Ik ben in evenwicht. Ik ben Liefde. Ik ben volmaakt en ik vertrouw … een heel groot woord … Ik vertrouw op de goddelijke perfectie van het Plan van de Moeder.” En voel jezelf gewoon smelten en ontspannen; voel de stress van deze afgelopen week weggaan terwijl je kaken ontspannen, je schouders ontspannen, je heupen, je knieën. En breng je aandacht omlaag naar je wortel, omlaag naar dat heldere rode koord en voel het omlaag gaan door het tapijt of de vloer heen, het linoleum of het hout. Omlaag door het beton, door de zachte aarde en de harde aarde, de rots-, de steen-, de gaslagen. Omlaag, omlaag naar het hart van Gaia.
Zie haar, deze prachtige Aartsengel, soms als een verschrompelde wijze vrouw, soms als een prachtige Godin, soms als een machtige Aartsengel; geef Haar je koord en laat Haar jou van brandstof voorzien. Trek omhoog dat rijke, rode, robijn, kersenrood; trek omhoog dat levenskrachtige rood. Breng het helemaal naar boven door de lagen heen, door de fundering heen, door de vloer, omhoog via je koord in/naar je wortel. Omhoog door jouw creatie centrums, doorheen je navelstreng, doorheen je halion en je hara, trek het omhoog in/naar je hart. En als het rood en het blauw samen vermengen, adem scharlakenrood; het scharlakenrood van de Boeddha, en Lord Maitreya, en Yeshua. Adem het in. Nu, stuur die energie uit in/naar iedere cel van je lichaam alsof het gemberbier is dat je schudde, bruisend en sprankelend. Vul jezelf; met helder rood, helder blauw, helder scharlakenrood. En ontspan en sta dit toe jou opnieuw te vullen en te herstellen.
Neem het weekeinde, neem wat voor tijd je ook nodig hebt en laat jezelf gevoed, verfrist, hersteld zijn, zodat we gereed zijn voor het volgende hoofdstuk. Houd van jezelf; je bent absoluut volmaakt.
Channeling:
Groeten, Ik ben Michael, Aartsengel van Vrede, Strijder van Liefde, Brenger van Nieuws, Broeder, Bondgenoot, Vriend. Welkom, welkom aan jullie allemaal, mijn geliefde familie. En het doet er niet toe of je van groen of blauw bent, van roze of paars. Ik verwelkom jullie allemaal, ik omhels jullie allemaal.
Dit kanaal heeft mij geplaagd door te zeggen dat zij niets meer wil horen over volhardendheid en standvastigheid en moed. Maar mijn boodschap vandaag, voor elk van jullie, voor jullie harten, voor jullie geesten, voor jullie lichamen, is er één van felicitaties, van eerbewijzen, en ja, jullie te vragen om door te gaan. Maar laat mij duidelijk zijn, jullie volhardendheid, wat jullie soms correct benoemen als uithoudingsvermogen; jullie standvastigheid wat wij vaak benoemen als koppigheid; jullie wijsheid, jullie Liefde, jullie dapperheid, jullie moed, jullie onversaagdheid wordt aldus bewonderd, gewaardeerd en herbekrachtigd.
Wij staan in dankbaarheid als broeders en zusters van dezelfde Moeder, dezelfde Vader. Jullie zijn onze partners. Jullie zijn de implementeerders van Nova Aarde, de fysieke bouwers van Nova Aarde, Nova Aarde zeer prachtig belichamend. En wij weten dat dit niet gemakkelijk geweest is en dat jullie een beroep moesten doen op het uithoudingsvermogen en de standvastigheid en grote moed en wil.
Wil is de beweger en shaker van Liefde maar is afhankelijk van het onderscheidingsvermogen, het is afhankelijk van moed, het is verstrengeld met kracht en volhardendheid omdat het dat naar de voorgrond brengt wat je wenst te creëren. En wij spreken niet over kleine kwesties; ja, sommigen van jullie zijn nieuwe woningen aan het creëren, nieuw banen, nieuwe ondernemingen, nieuwe projecten. Maar wij spreken ook op de grootste manier …jullie creëren en co-creëren samen met ons Nova Aarde, nieuwe Steden van Licht, nieuwe centrums van Vrede.
Het onderscheidingsvermogen is een kwaliteit waarin wij jullie precies nu aanmoedigen en ondersteunen om te gebruiken, aangezien er zoveel informatie en disinformatie, misinformatie is; er is zoveel verwarring en afleiding op jullie planeet terwijl jullie verschuiven in/naar de volheid van multidimensionaliteit. En ja, daar zijn diegenen die zich aan het oude vastklampen, die niet willen veranderen, die verandering niet omhelzen. Is dat niet de meest droevige mededeling van alles? Omdat verandering een constante is.
Onze Moeder is eeuwig en oneindig en in voortdurende creatie. Dat betekent dat verandering constant is; dat de verweving van dit en vele Universums constant is. Dus, diegenen die wensen voor de status-quo … en dat is niet iets waar wij ooit zelfs maar over nadenken … zijn zonder geluk komen te zitten, omdat dat zich nooit voor kan doen. Jullie zijn niet dezelfde wezens die jullie waren aan het begin van deze conversatie, en jullie zijn niet dezelfde wezens die jullie een jaar geleden waren, laat staan duizend jaren geleden. Ja, de boodschappen van Liefde, de uitoefeningen van Liefde, de toepassingen van Liefde houden altijd vol. Yeshua’s boodschappen gaan niet over te veranderen en noch gaan de onze dat.
Soms geven jullie ons eigenschappen die wij in feite niet altijd hebben. Welnu, wij nemen gewoonlijk niet de tijd om jullie de corrigeren, omdat, wanneer je dingen aan ons toeschrijft … en aangaande dit zeg ik het Aartsengelachtige rijk … schrijven jullie ook kwaliteiten, goddelijke kwaliteiten, aan jullie zelf toe. Dus, jullie zullen zeggen, “Oh, zij zijn alwetend”. Wel, onze wijsheid, onze kennis, onze uitgebreidheid is veel groter dan dat van jullie op het moment, maar alleen de Moeder/Vader/Ene is alwetend.
Maar laat mij jullie vertellen waarom wij jullie niet corrigeren … omdat in die verkondiging die jullie tot uitdrukking brengen zo een vertrouwen in ons is, zo een geloof in ons is, en derhalve verkondigen jullie ook dat jullie alwetend zijn. En wanneer je zelfs een milliseconde stopt om dat te accepteren, dat de antwoorden en het weten en het pad binnenin jullie is, dan geliefde vrienden, zijn we halverwege naar huis, wij zijn in feite bij de deur.
Geef jezelf eer voor je moed, voor je doorzettingsvermogen, voor je uithoudingsvermogen. Jullie kloppen op de deur naar elkanders harten, jullie kloppen op de deur naar Ascentie en jullie eisen om binnengelaten te worden. En dierbare vrienden, wij zijn blij om die doorgang open te gooien. Jullie zijn niet alleen gereed, jullie zijn voorbij gereed. En het feest, het festijn, de feestviering wordt voorbereid en het is een zegeviering.
Dus, kom en sluit je bij ons aan. Wij wachten. Alles is gereed. Ga in vrede!
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Channeled by Linda Dillon
© 2016 Council of Love, Inc.
http://counciloflove.com/