Aartsengel Jophiël – In het Eenheidsbewustzijn Stappen

Aartsengel Jophiël – In het Eenheidsbewustzijn Stappen

Kanaal: Linda Dillon – 14 mei 2024

Linda Dillon, Channel voor De Raad van Liefde heeft een serie nieuwe channels van de Goddelijke Moeder en Aartsengel Jophiël over het thema vervulling en eenheid.

Dit is het eerste artikel.

“Gegroet, ik ben Jophiël, Aartsengel van Eenheid, Aartsengel van Eén, Aartsengel van Amethist, van Magenta, geliefde broer van je hart, geliefde broer van je ziel, geliefde broer van je reis, en ik kom deze dag niet alleen om jullie welkom te heten op deze bijzondere – en mooie – Lente Equinox.

Het is de tijd van een nieuw begin, en het is de tijd van het oude af te werpen in dankbaarheid, in viering, in bewondering van het wonder, geliefden, van wie je bent. De tijd van verbergen is voorbij. En er zijn vele redenen geweest waarom je op verschillende momenten in je leven in de schaduw bent gebleven.

Velen hebben gezegd: “Jophiël, waarom sta je nog steeds aan de zijkant? Waarom ben je niet meer volledig aanwezig en heb je onze weg, ons pad niet geleid?” omdat we altijd allemaal aanwezig zijn geweest. Maar mijn rol en jullie rol, geliefden, in deze ontvouwing is om de volgende stap te zetten in Eenheidsbewustzijn. Het is een woest moedige stap en actie om te nemen!

Als ik dit zeg, vraag ik jullie niet om jullie verrukkelijke, prachtige persoonlijkheden, de essentie, de demonstratie in dit leven en in deze vorm van wie jullie zijn, opzij te zetten. Dat is het geschenk, niet alleen aan jullie, aan ons, maar aan allen. Ik vraag jullie niet om af te zwakken wie jullie zijn. Ik vraag je om uit te drukken, om te omarmen wie je bent, wie je altijd, altijd, altijd bent geweest, ongeacht welk gezicht je hebt aangenomen.

Jullie zijn machtig! Dit kanaal heeft ons de Machtige genoemd, maar misschien wil je weten… Ik zeg het je toch… dat wij jullie de Machtige noemen!

Kunnen we ons verenigen in de eenheid van doel, de eenheid van hart, de eenheid van ziel, de eenheid van liefde, om de Machtige Ones te zijn die stil, vreugdevol, onstuimig… en soms met veel gelach en hilariteit, en ja, soms tranen en verdriet… als we ons verenigen als Eén, dat we dit de Machtige Ones mogen noemen?

We kunnen een legioen Michaels zijn, een collectief van Raphaels, of Gabriëlles omdat ze altijd voor de hele Raad wil spreken en wij haar natuurlijk altijd laten spreken! In de heilige natuur van jullie wezen ligt en ligt altijd de waarheid – de waarheid van liefde, de waarheid van verbinding, de waarheid van wie jullie zijn.

Zoveel illusies. Dit is een prachtige planeet die al zo lang gedijt op illusie. En wat heeft dat gedaan behalve afscheiding creëren, muren die scheiden, in plaats van cirkels of oneindigheden die omarmen en verbinden.

Er is geen tijd meer, in jullie tijd en onze tijd, in de Oneindige Oceaan van Tijd van de Moeder. Daar is geen tijd meer voor. De Steden van Licht wenken. De genezing wenkt. Je hart… je hart, en zeker het onze als je er zo over denkt, wenkt.

Wij verlangen er niet alleen naar om in eenheid met jullie te zijn, maar ook om jullie de vreugde, de vrede, de pracht te laten kennen van het zijn in Heilige Eenheid, van het zijn van de Liefde, want dit is de vezel, dit is de constructie van wie jullie werkelijk zijn.

Dus laat ik duidelijk zijn als we aan deze dag beginnen. Het gaat er niet om de schoonheid van wie je bent ooit opzij te zetten. Het gaat erom het te omarmen en te weten dat je in je goddelijkheid, in je soevereiniteit, in je goddelijke autoriteit, in je goddelijke neutraliteit, al de Liefde bent en altijd bent geweest.

Het gaat dus om het introduceren, uitbreiden, omarmen, ervaren, uitdrukken, zonder voorbehoud, van de waarheid van wie je bent en wie je altijd, altijd al bent geweest.

Jullie zijn de dapperen. Jullie zijn degenen die hebben gezegd: “Ik zal gaan en we zullen dit paradigma veranderen. We zullen behouden wat heilig en mooi is en we zullen toestaan dat wat niet dient eenvoudigweg verdwijnt.”

Kijk vooruit, en als je voor je uit staart, zie dan niet alleen ons, maar ook je briljante zelf, wachtend, wenkend, uitnodigend, hopend om deel uit te maken van deze Eenheid.

Er is zo’n misvatting op jullie planeet over de dood, dat dat het moment is om in de Eenheid te zijn. Dat is absurd.

De Moeder heeft deze planeet geschapen als een plek voor haar engelen om te spelen, niet om te leven in wanhoop of verwarring van welke aard dan ook. Dus laten we de sluiers vallen. En we laten de sluiers vallen, niet alleen omdat het de wens van de Moeder is, maar ook omdat het de jouwe is.

Dus ja, IK BEN Aartsengel van Actie! Dat zijn we allemaal en dat geldt ook voor jullie, lieve engelen!

Dus ik verwelkom jullie, mijn broeders en zusters, van hart tot hart. Ik omhels jullie. En ik hou van jullie.

Ik zal een stap opzij doen, maar ga niet weg.

Vaarwel.

Aartsengel Jophiël

 

Kanaal: Linda Dillon

 

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org