Goddelijke Moeder – Bloemblaadjes van Liefde

Goddelijke Moeder – Bloemblaadjes van Liefde

Kanaal: Lee Degani – 27 mei 2024

Ik had onlangs de mooiste ervaring! In combinatie met het feit dat ik me heel erg bewust was van mijn gedachten, kwam van boven het idee om het woord “Liefde” te vervangen telkens als ik een lagere vibratiegedachte had. Ik probeerde het en de meest prachtige liefdesenergie werd in mij ingeblazen! Zoals je je kunt voorstellen, heb ik hier heel wat mee “gespeeld”! Ik hou gewoon van die Liefdesenergie!

Tegelijkertijd kwam ik ook een boodschap tegen van de ‘Goddelijke Moeder: ‘Bloemblaadjes van Liefde’ die een paar jaar geleden werd gechanneld. Het mooie van zo’n tijdloze gechannelde boodschap is natuurlijk dat ze opnieuw verschijnt wanneer ze nodig is! En zo begreep ik dat het vervangen van het woord “Liefde” door een lagere gedachte de Bloemblaadjes van Liefde van de Goddelijke Moeder brengt.

Ik hoop dat jullie ook zullen proberen het woord Liefde te vervangen door die lagere gedachten. Blijf gewoon “Liefde” tegen jezelf zeggen telkens als die gedachten opkomen, ook al is het keer op keer. Ik hoor graag hoe het gaat!

Goddelijke Moeder: Bloemblaadjes van Liefde

gechanneld door Lee Degani

Ik ben de Goddelijke Moeder. Dank je dat je me hebt uitgenodigd. Ik kom naar jullie met mijn bloemblaadjes van liefde, mijn rozenblaadjes van liefde. De bloemblaadjes die ik zou nemen, zou ik zo zachtjes over jullie uitstorten.

Dat is wat ik voor jou wens, lieverd. Dat je deze bloemblaadjes van liefde neemt, dat je ermee slaapt, ermee eet, ermee wandelt. Je neemt er zelfs een bad mee.

Oh, er zijn momenten dat je een steen neemt, de hardheid van een steen en die op jezelf slaat. Dat wens ik je niet toe.

Maar je zegt ‘Moeder, zoiets zou ik nooit doen’. Geliefden, er zijn momenten dat een gedachte hard is, dat een woord hard is, dat een emotie, een gevoel hard is. En als je ze de overhand laat nemen, is het alsof je jezelf met een steen slaat. Oh, ik bekritiseer je hier helemaal niet voor. Ik breng dit alleen onder je aandacht zodat je je er bewust van wordt.

Neem een steen en gebruik zijn kracht! Gebruik de kracht van binnen om de bloemblaadjes van liefde te brengen. Jij hebt deze kracht. Jij hebt deze innerlijke kracht.

Ik laat jullie nu achter met mijn bloemblaadjes van liefde, mijn zachte bloemblaadjes. Ze mogen wit zijn, ze mogen roze zijn, ze mogen een mengeling van kleuren zijn.

Vaarwel.”

De Goddelijke Moeder

Liefs, Lee

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org