Twee verschillende zienswijzen – Een beslissing versus een relatie. Lee Carrol

Twee verschillende zienswijzen – Een beslissing versus een relatie.

Lee Carrol / 4 april 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Henk,

Er kwamen twee gelijksoortige en belangrijke vragen binnen naar aanleiding van Heling Woensdag en ik wil die samen behandelen.

De eerste vraag kwam van Helena en zij woont in Djakarta, Indonesië. Zij zegt: “Ik heb aan mijn cellen instructies gegeven om het verouderingsproces te vertragen. Moet ik dit na een bepaalde periode herhalen, laten wij zeggen over een jaar, of is eenmaal genoeg?”

En dan hebben wij Patricia uit Georgia in de VS die vroeg: “Kryon vertelt ons om tegen de celen te spreken en hen instructies te geven. Waarom zegt hij dat wij dit elke dag moeten doen. Waarom is een of twee keer niet voldoende om de boodschap over te brengen?”

In beide gestelde vragen gaat het in de basis om herhaling. Wat is nu het verschil tussen de dingen die Kryon in het verleden heeft gezegd waarin je dingen maar een keer hoefde te doen, of nu, waarin Kryon dit vertelt elke dag te doen?

Kryon heeft het altijd gehad over spreken tegen je cellen, maar laten wij eens kijken naar twee echt verschillende zienswijzen. De ene is een beslissing die je neemt en de andere is een relatie die je hebt. Laat mij duidelijk zijn.

Meer lezen >>>