Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” / geplaatst: 8 juni 2019

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”
geplaatst: 8 juni 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Vast op de Speelplaats   
De menselijke natuur lijkt door de geschiedenis heen hetzelfde te zijn geweest en als je psycholoog bent ben je hiervan overtuigd. Het is gewoon de manier waarop mensen denken. Dit is het uitgangspunt van waaruit jullie denken als jullie andere mensen helpen. De menselijke natuur wordt als het statische, onveranderlijke bewustzijn van de mensheid gezien. Het is dus geen wonder dat jullie je in je handen wringen van frustratie omdat dit alles is wat jullie ooit hebben gezien.
Er is hiervoor een metafoor die elke ouder zal begrijpen. Als kinderen opgroeien gaan zij door een bewustzijnsgroei. Als zij zes tot acht jaar oud zijn is er een bepaald bewustzijn dat zij hebben. Zij zijn sociaal disfunctioneel en onvolwassen. Zij hebben nog niet uitgezocht wat werkt met andere kinderen en/of hun ouders.
Zij hebben het druk met zichzelf en met opgroeien. Zij zijn in de overlevingsmodus en hebben enorme ego- of zelfwaarde-problemen. Er zijn maar heel weinig zes- tot achtjarigen die in balans zijn. Dit komt later. Als zij samenkomen op het schoolplein is er behoorlijke druk; zij begrijpen elkaar niet en soms verdelen zij elkaar ik specifieke geslachtsgroepen, geloofsgroepen en zelfs is het belangrijk uit welke buurt zij komen.