Live Kryon Channeling: Verstorende Dingen Laguna Hills, Cal. 4 / 14 juli 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 30 mei 2019

Live Kryon Channeling:
Verstorende Dingen
Laguna Hills, Cal. 4
14 juli 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  30 mei 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Er zijn mensen die denken dat channelen heel erg raar is. Als ik jullie vraag wat het is als jullie je verbinden met je ziel….hoe zou dit dan zijn? Jullie zeggen: “Wel, om dit te kunnen doen moet ik waarschijnlijk de drie dimensies opzij schuiven. Misschien moet ik wel naar een bepaalde staat gaan om deze goddelijkheid te aanvaarden waarna mijn ziel in staat zal zijn om te spreken!”
Welkom bij channelen! In dit speciale geval channelt mijn partner niet zijn ziel, maar in het algemeen is dit de manier waarop het voelt. De vaardigheid om jezelf te openen en je eigen ik opzij te zetten om de goddelijkheid naar buiten te laten komen die daar is en die daar altijd is geweest; om het meesterschap zich te laten tonen dat jullie hebben geleerd van degenen die voorheen deze planeet in goddelijkheid bewandelden.
Er is een kostbare, dierbare planeet die Aarde wordt genoemd, die een goddelijk plan heeft dat er – met vrije keuze – altijd is geweest. De potentiëlen waren er altijd en waren opgetekend, toch….waar gingen jullie naartoe omdat de vooruitzichten er niet zo goed uitzagen. Jullie hebben de planeet weer op de rand van vernietiging gebracht en ditmaal zou het een volledige vernietiging zijn geweest. Erger dan zelfs bij de dinosaurussen het geval was. Maar jullie deden dit niet!!!