Live Kryon Channeling: Kryon op de Azoren. 5 /16 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 24 juli 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon op de Azoren. 5
16 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 24 juli  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Vrede Vinden! 1
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Dit is de vijfde boodschap op de eilandengroep die de Azoren heet. De groep zit in een prachtig scenario van gras en bloemen en heggen….het is een park, een tuin. Het is hier perfect voor de boodschap van vandaag. Het is een vredige plaats en het is een plaats waar ik nu met de boodschap ga beginnen.
Lieve mensen, de eerste vier boodschappen gingen met name over de energie die hier is, een beetje over de geschiedenis en ook over de oorspronkelijke zuiverheid en de puurheid die hier is. Veel mensen van deze groep hebben dit al gevoeld….het komt zoals verwacht maar toch onverwacht en het komt elke dag. Wij zijn meegenomen naar een plaats die nog mooier en ongerepter is – nog mooier!
Ik vraag de groep hier: Zijn jullie al door dit eiland begroet? Heeft het jullie energie gegeven zoals de dolfijnen dit hebben gedaan door jullie het witte deel van hun buik te tonen wat vertelde dat zij zich veilig voor jullie voelen en weten wie jullie zijn. Dit eiland wordt beschermd door een beschermende bubbel en die het eonenlang vrijwaarde van kolonisatie en oorlog. Als jullie hier komen gaan jullie iets voelen waarover wij vandaag willen spreken.
Lieve mensen, in een oudere energie op deze planeet: Er is een scenario van degenen die verlicht zijn of de roep van het metafysische voelen om daar deel van uit te maken en dit is altijd naar dezelfde plaats gegaan, Het Zelf, en dat is wat wij jullie leerden door de Goeroes die nog steeds belangrijk zijn op deze planeet en door degenen die dit in het verleden deden zoals de sjamanen op de hele planeet in zovele gebieden leren zij jullie om die vrede in jezelf te brengen. Wij gaan dit vandaag bestuderen. Lieve mensen, ik vertel jullie dat alles veranderde na 2012. Wij hebben dit zelfs aangegeven toen wij in een tempel in Egypte waren. Wij hebben het aangegeven en zeggen het weer: Voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis wordt van de lichtwerkers, degenen die die toorts van God binnenin hebben en voelen dat zij iets moeten doen, verwacht dat zij iets gaan doen. Met andere woorden. De oude energie hield jullie aan de gang om jezelf te bestuderen….en bestuderen en bestuderen! Jullie kwamen op een punt waarop jullie zeiden dat jullie rust hadden met alle dingen om jullie heen. Daar ging het om: het Nirwana van het Zelf.

Meer lezen >>>