Live Kryon Channeling: Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 2 /15 mei 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 29 november 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 2
15 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  29 november 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
De Manier van de Ouden

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die luisteren en lezen, en niet hier zijn, zijn wij weer in Engeland in een plaats die momenteel Whitehorse wordt genoemd. De naam is gegeven door de etsing in de grond waarvan men weet dat die duizenden jaren oud is.
Lieve mensen, ik ben hier niet gekomen om jullie controversen te vertellen met wat jullie ook is verteld. Ik zou het leuk vinden om de potentiëlen te verhogen van hetgeen achter wat  jullie is verteld, ligt. Als ik zeg “wat jullie is verteld” bedoel ik dat waar jullie vandaag als groep naar hebben geluisterd en degenen die over deze plaats hebben gelezen. Het is een grootse plek, lang voor het paard. Het paard kwam later vanwege zijn grootsheid, maar wij gaan door met het onderwerp van het Kristallijnen Raster.

Deze plaats is zo krachtig voor vele beschavingen omdat zij hier iets voelden, en wat zij voelden hoeft niet noodzakelijk maar één ding….het is een gecombineerd gevoel dat zichzelf overlapt en een rust schept, een vrede. Ook vandaag is het prachtig. Er is geen wolkje aan de lucht. De temperatuur is heerlijk en er zijn hier mensen die zeggen dat zij hier heel lang zouden kunnen blijven. Lieve mensen, dit is niet altijd zo. Als jullie hier zouden zijn in een bittere kou met een mist die voor dit land zo mysterieus is, zelfs de regen…..vertel ik jullie dat jullie om dezelfde reden zouden blijven staan. Jullie zouden hier om dezelfde reden willen zijn. Er is hier een mysterie dat jullie allemaal op een bepaald niveau voelen en het mysterie is niet wat hier is gebeurd; het is: waarom voel ik hier iets.


Meer lezen >>>