Live Kryon Channeling: Kryon Kauai Avontuur. 4 / Boodschap in de Hindoetempel. / 22 augustus 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 26 juni 2020

 Live Kryon Channeling:
Kryon Kauai Avontuur. 4
Boodschap in de Hindoetempel.
  22 augustus 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 26 juni 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
  
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Er zijn veel mensen die vragen waarom wij naar een Hindoetempel op Kauai komen en de duizenden die hier zijn om deze speciale boodschap te horen en die staan achter deze groep die hier voor mij staat in Kauai.  Het antwoord is: Door de kernwaarheid van Lemurie die hier is! De grondlegger van deze tempel, een reus in het Hindoeïsme, werd aanbeden door miljoenen mensen, noemde het correct en het was niet alleen de waarheid van wat hij geloofde maar ook meer. Hij zag iets voor zich, een verbinding, die deze tempel hier bracht om de Pleiadiers te eren. Energie….Lemurische energie van waar wij vandaan kwamen. Er zijn maar heel weinig plaatsen op Aarde die deze dingen samen zullen binden, zoals deze hier.
Ik wil jullie iets vertellen: zolang wij hier zijn en over hetgeen wij zojuist hebben gezien was dat de Hindoemeester. Als je kijkt in de ogen van deze man en tegen hem zegt dat je een Christen bent zal hij glimlachen en je feliciteren met je keuze en je vertellen dat je op de juiste tijd op de juiste plaats bent. Hij zal je de hand schudden en hij meent het ook. Hij zal je niet willen evangeliseren en je ook niet vertellen dat jij het mis hebt.


Meer lezen >>>