Live Kryon Channeling: Kryon in Zuid Frankrijk. 1 / 3 oktober 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 17 mei 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Zuid Frankrijk. 1
3 oktober 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  17 mei 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
ATTRIBUTEN VAN HET KATHARENLAND
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Er is een begrip dat deze streek speciaal is, zelfs bij degenen die hier wonen, alsof het land verschilt van andere plaatsen – zelfs in hun eigen land. Ik wil hierover met name spreken tegen degenen die zich hier voor mij hebben verzameld.
Geloven jullie in de ziel? Als jullie dit doen, wat is de ziel dan? Als jullie geloven dat jullie er een hebben, is hij dan een deel van jullie biologie, je lichaam, of staat hij daar apart van? Het Universele antwoord hierop is dat een deel hiervan aan God toebehoort en God is wat jullie de Creatieve Bron noemen de Schepper van alle dingen. Ieder van jullie komt dus met de gereedschappen om dingen te zien en dingen te voelen die verder gaan dan vier dimensies. Laat mij dit op een andere manier vertellen. Ongeacht wat jullie denken: elke persoon in deze zaal heeft de mogelijkheid om dingen te voelen die verder gaan dan jullie hadden verwacht.
Wij hebben jullie naar zoveel plaatsen op deze planeet meegenomen en wij hebben jullie ook over vele andere verteld. Er zijn speciale plaatsen waar mensen naartoe gaan en zij voelen dingen. Soms zijn die verbonden met wat er op die plaats gebeurde. Wij channelden in Fatima. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom de wonderen daar gebeurden? Was daar een speciale energie die een meisje in staat stelde om dingen te zien die niemand anders kon zien en dan de mensen om haar heen verzamelen zodat zij het ook konden zien? Soms hebben deze plaatsen een relatie met geologie. Misschien weten jullie dit niet, maar in dit gebied is een beroemde plaats van heling en toch heeft dit met geen enkele mens te maken. Het heeft te maken met het water dat uit de grond komt. Dat is een speciale soort land. Jullie zitten in een speciaal gebied, ik noem het een regio, waar dingen gebeuren die normaliter niet gebeuren, vanwege de verbinding met de ziel.