Live Kryon Channeling: Kryon in Stamford. 4 Richten op de Toekomst / 27 juli 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 22 december 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Stamford. 4
Richten op de Toekomst
  27 juli 2019 / Lee Carroll
                                      Geplaatst: 22 december  2019                          
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Wij zitten op een prachtige plaats met harten die zijn geraakt door wat alleen gedaan kan worden door een groep. Het idee van groepsdynamiek en spirituele dingen is welbekend, maar het hele thema van dit weekend ging over dingen die nog niet zijn gerealiseerd en over paradigma’s die er nog niet zijn maar waar wij wel over spraken.
Er is een uitdrukking die wij in het verleden hebben gebruikt en die was: Een gek weet niet dat hij gek is. Deze uitdrukking is een metafoor voor vele dingen, maar het betekent dat op welk niveau van bewustzijn jullie ook zijn, jullie niet hoger dan dat kunnen kijken en als er een laag bewustzijn is en je gek bent is er geen idee dat je dat bent. Maar de anderen om je heen weten dit wel! Als jullie dit doortrekken naar de leringen van dit weekend en vragen: “Zijn wij gek?” is het antwoord dat jullie niet gek zijn….jullie zijn gewoonweg onbewust, en dit is een staat van viering omdat dit betekent dat er zoveel bewustzijns zijn die jullie gewoon nog niet hebben gezien. Jullie hebben hen nog niet gezien. Maar in dit totale gebied van onzichtbare dingen is er een valstrik en dit is een menselijke valstrik en die is dat jullie zo verliefd zijn op wat daar zou kunnen zijn. Ook al kennen jullie het niet en kunnen jullie je het niet voorstellen, maar jullie hebben er wel een bepaalde verwachting van. Pas op, want buiten deze energie kunnen er, wat ik vele verwachtingsvolle groepen noem, zijn. Vele daarvan zullen afgaan op spanningen over wat zij denken dat daar zou kunnen zijn, wat niet zo is, en dan naar een doel toe willen werken dat gebaseerd is op het onzichtbare. Het enige gevaar, de enige valstrik die daar is, lieve mensen, is dat jullie zo nieuwsgierig zijn en het intellect zo groots is dat jullie vast komen te zitten in deze plaats van verbazing, van wezen, van doen, van plannen, en het hele punt, de hele bedoeling kunnen missen. Wat voor goeds kan het opleveren voor een mens om te zitten en te draaien want als jullie dit doen zullen jullie een beetje te draaierig zijn om de realiteit te ontmoeten die feitelijk van jullie zou moeten zijn….en jullie zullen nooit weten dat jullie draaien, want een gek weet niet dat hij gek is.

Meer lezen >>>