Live Kryon Channeling: Kryon in Stamford. 2 Elementen van de Vonk. 2 /27 juli 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 20 december 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Stamford. 2
Elementen van de Vonk. 2
  27 juli 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 20 december  2019  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Dit is het einde van de bijeenkomst. Er is weerspiegeling, overdenken, met name als jullie eraan denken dat jullie een plek met vrienden gaan verlaten. Jullie kunnen elkaar nog nooit ontmoet hebben, lieve mensen, maar jullie hebben iets gemeen…zo velen van jullie hebben vele levens gedeeld, en jullie weten dit niet. Dit is de plaats waar jullie samenkomen en een synergie voelen, als jullie het zo willen noemen, een samenstromen, als jullie willen, van spirituele energie die nieuw is. Het is bijna als een wedergeboorte van iets dat jullie op deze planeet niet hadden verwacht. Het is geen plaats om samen te komen en te vieren wat jullie weten. Het is een plaats waar jullie samenkomen en vieren wat jullie NIET weten, omdat het prachtig is en eraan komt.
Dit is het tweede deel van twee channelings….het zal geen lange zijn, maar de diepgang ervan zullen jullie herkennen omdat wij het over de Vonk gaan hebben. Ik ga niet terug kijken behalve dat de Vonk de realisatie van God in jullie leven is. Hij haalt jullie uit een oud paradigma van wat jullie werd geleerd en waarvan jullie dachten dat het echt was. In plaats daarvan bracht het jullie naar een plaats die ongelooflijk en nieuw is en waar jullie je realiseerden dat de liefde van God kostbaar en voor jullie is en komt zonder voorbehoud. Het komt zonder gereedschap, het komt zonder regels…het is gewoon Liefde. Het komt met de herkenning dat jullie geweldig zijn….geweldig zijn geboren, deel uitmaken van een plan…en hier zitten jullie dan!

Meer lezen >>>