Live Kryon Channeling: Kryon in Sedona. 2 / 18-21 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 23 december 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon in Sedona. 2
18-21 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  23 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
De hele dag hebben jullie in channelings en leringen gehoord dat jullie meer zijn dan jullie denken door wat al zo vaak is gezegd en wat verder gaat dan jullie dachten. Jullie zijn op een perfecte tijd gekomen om verder te gaan dan jullie dachten. En weer ga ik het hebben over wat er in de zaal gebeurt.
In het bewustzijn dat hier aanwezig is, zijn er mensen die voorbereid zijn op “verhoogde” informatie. Deze verhoogde informatie is veel van wat de channelings jullie in deze dagen zullen geven. Bij verhoogde informatie bedoelen wij dat daar ook verhoogd begrip bij hoort.
Ik ga nu weer over iets spreken dat deels wetenschappelijk is; en hier is de reden: Als jullie iemand vertellen dat jullie naar een channeling-bijeenkomst gaan, hier in Sedona, als zij niet bewust zijn van wat dit zou kunnen betekenen, of bevooroordeeld zijn over wat het zou kunnen betekenen, zullen zij jullie veel plezier wensen en met hun ogen rollen. Als jullie weer terug komen zullen zij jullie heel weinig vragen. Jullie zouden hen kunnen vertellen over de feeën en de kikkers die er waren, en al dit soort dingen, en zeker in Sedona. Dit is heel algemeen en wat ik dus zeg is dit: dat er velen zijn die niet veel verwachten van de ontmoeting, echt! Met name degenen die niet begrijpen wat jullie begrijpen.