Live Kryon Channeling: Kryon in San Jose, Californië. 3 Je Ziel ontmoeten. / 2 februari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 22 November 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in San Jose, Californië. 3
Je Ziel ontmoeten.
2 februari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst: 22 November 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
De channeling gaat verder. Van twee channelaars verwachten jullie twee boodschappen te horen maar er is er maar een omdat wij beiden van dezelfde plaats achter de sluier vandaan komen; een plaats die geen locatie heeft. Je zou dit het Grote Bewustzijn in de Hemel kunnen noemen en jullie zouden er niet ver naast zitten. Multidimensionaliteit ziet er voor een lineaire mens op deze manier uit. Laten wij gewoon zeggen dat achter deze sluier, het donkere glas waar jullie doorheen kijken, licht is. Het licht waar wij over spreken heeft boodschappen voor jullie en degene die jullie nu horen is een voortzetting van wat jullie eerder hoorden.
Wat als jullie in contact zouden kunnen komen met je ziel? Wat als dit maar even mogelijk zou zijn? Waarom doen jullie dit met je voorstellingsvermogen niet samen met mij? Dat er voor een moment een wonder gebeurt en dat jullie alle vibraties opzij kunnen schuiven die tussen jullie en je ziel in de weg staan. Het interessante hiervan is dat Jullie naar Jullie kijken.

Meer lezen >>>