Live Kryon Channeling: Kryon in Montreal, Canada. 4 De Betekenis van EEN-HEID / 16 maart 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 28 November 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Montreal, Canada. 4
De Betekenis van EEN-HEID 
16 maart 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 28 November 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Er was een tijd waarin mijn partner zich moest aanpassen van wie hij was naar de man in de stoel. Elke helderziende en elke heler weet dit. Een tijd waarin jullie een paar keer diep ademhalen en een verbinding hebben….als jullie naar de kern gaan en met je werk beginnen. Misschien hebben jullie gemerkt – met name degenen die naar bijeenkomsten gaan – dat dit direct gebeurt, in deze conditie, situatie, houding…. Mijn partner gaat zitten en hij channelt! Dit komt omdat ik hem jaren geleden heb gevraagd of hij zich wilde versmelten en hij vroeg wat dit was. Ik antwoordde dat er een realisatie en een acceptatie is – ware acceptatie – dat er een Creatieve Bron in het Universum is die alles heeft gemaakt; die ook jullie heeft gemaakt en daardoor altijd bij jullie is; dat het een menselijk vooroordeel is om te beslissen dat het goddelijke en het menselijke gescheiden zijn….en jullie HEBBEN dit gescheiden! Jullie hebben je zover gebracht om te mediteren, jullie hebben jezelf naar kerkgebouwen gebracht waar jullie liederen zingen, en dan gaan jullie naar een plaats waar jullie wel of niet knielen of wel of niet bidden, maar het is allemaal in een doos en die doos is menselijk….of goddelijk en af en toe voegen jullie die beide dozen samen en gaan jullie weer weg. Dit is geen versmelten, lieve mensen, dit is scheiden!
Eenheid met alle dingen is het onderwerp van deze channeling en hij is misschien een beetje anders dan jullie denken. De uitnodiging om te versmelten is er al jaren voor alle mensen, om te begrijpen dat jullie je niet echt hoeven voorbereiden op iets dat er al is….het is er al! Ik wil jullie even mee terug nemen naar een conditie die jullie graag willen hebben. Lieve mensen, een ziel is voor altijd. Denken jullie dat jullie miljarden jaren geleden bestonden? 


Meer lezen >>>