Live Kryon Channeling: Kryon in Montreal, Canada. 2 De Gouden Lijn /16 maart 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 25 November 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Montreal, Canada. 2
De Gouden Lijn 
16 maart 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 25 November  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Ik heb jullie zoveel te vertellen waarover ik nooit eerder heb gesproken, en het is tijd dat jullie dit weten. Mijn partner:  ga zorgvuldig en langzaam. De informatie die ik nu geef is nog niet eerder gegeven.
Mensen zijn gefascineerd om lijnen tussen dingen te trekken en op bepaalde manieren zouden zij dit ook moeten zijn want in vele gevallen dienen er lijnen te worden getrokken. Wat is de eerste  getrokken lijn van energie van dingen? Het zijn de oorspronkelijke Pieken en Dalen. Eerder heb ik al verteld dat er invloedlijnen zijn die tussen de Pieken en de Dalen lopen. Er is een lijn die loopt tussen de Piek en het Dal – positief en negatief! Mijn partner wilde zien wat er zou gebeuren als jullie deze lijnen over de hele planeet zouden trekken….zouden zij een patroon vormen? Om te beginnen zijn zij nog niet allemaal bekend en toch heeft hij al een fout gemaakt. Hij nam aan dat de lijnen, deze diepgaande dingen, over het oppervlak gaan, maar deze gaan door de Aarde. Er is dus een vooroordeel betrokken…zelfs bij het trekken van lijnen. Het tweede vooroordeel is dat jullie aannemen dat de lijnen altijd rechtdoor lopen, en dat doen zij niet! Er zijn andere dingen die hen beïnvloeden. Soms buigen zij een beetje af, net zoals dit bij magnetisme gebeurt. Als het gaat om het trekken van lijnen tussen spirituele zaken is dit algemeen voor mensen. Wat is een andere lijn – deze keer behoorlijk recht! Wisten jullie dat er een lijn is tussen het Titicacameer en Tibet? Dit is een lijn die werd voorspeld door de Lakota’s in hun profetie van de reis van de Gevederde Slang. Denk hier eens over na, want dit is de lijn die zich verbindt met de Opwaardering waar jullie zojuist doorheen zijn gegaan. Nu krijgen jullie het concept dat de lijnen soms sterk zijn, soms niet, soms lijken zij verdwenen en komen weer terug….waar wordt dit door veroorzaakt? Hebben jullie ooit nagedacht over deze twee gebieden op de planeet? Wat hebben zij gemeen – buiten diepgaande lessen en heiligheid. Het antwoord is dat zij beide zeer hoog liggen! Wat weten jullie van de landingen van de Pleiadiers en waar zij hun meeste tijd doorbrachten met hun “hoge” gedrag. Er zijn ook verhoogde gebieden waarover wij nog niet hebben gesproken met betrekking tot de ouders van de sterren.