Live Kryon Channeling: Kryon in Melbourne, Florida.5: De Spiegel. / 19 januari 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 11 november 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Melbourne, Florida. 5
De Spiegel.
19 januari 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 11 november 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Wij zijn hier bijeen gekomen voor een boodschap over het Wiel van Lering en dit is de vijfde van een serie. Als jullie even willen kijken naar een spaak van het Wiel waar wij het nu over gaan hebben is dit: De Spiegel. Toen wij jullie de oorspronkelijke informatie gaven en op het grote eiland van Lemurie waren, weet ik dat sommigen mij vroegen wat dit betekende. Nu is de tijd voortgeschreden en worden de leringen volwassener. Jullie snappen het als jullie oefenen en in de ogen van een ander kijken. Al bij een kleine oefening waren er “Aha”-momenten. Wat gebeurde er toen jullie dit deden? Werd er energie geproduceerd? Meer dan dat….er was een verbinding, en jullie maakten die. Meer dan dat: Kan iemand van jullie jezelf in hen zien? Of hen in jezelf? Of misschien een samenhang die zegt: “Wij zijn beiden oude zielen die op reis zijn!” Misschien nog meer dan dat….misschien was er liefde? De ene mens die door het leven ging en een andere mens die door het leven ging en jullie hebben elkaar misschien nog nooit ontmoet. Dit is waar wij het over hebben….als mensen op een natuurlijke manier handelen….intuïtief. De ene mens kan aan een ander, in een ander land, denken en geen empathie hebben maar wel compassievol voor hen handelen en een verbinding met hen voelen, misschien door de omstandigheden waarin zij zich bevinden omdat zij in die persoon zichzelf zien en de spiegel is dan compleet. Weet je, een spiegel is een cirkel.
Vele jaren geleden gaven wij jullie een oefening die bestond uit dagelijks in de spiegel kijken, je ogen te openen en in je eigen ogen te kijken en zeggen: “Ik Ben God! Ik Ben geweldig! Ik BEN WIE IK BEN!” Velen hadden hier moeite mee omdat dit niet de manier van de planeet is, van dit moment is en er zelfs geen respect is van jullie voor jezelf.


Meer lezen >>>