Live Kryon Channeling: Kryon in Melbourne, Florida.4: Kinderleven. / 19 januari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 10 november 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Melbourne, Florida. 4
Kinderleven.
19 januari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst: 10 november 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Er zullen zeker mensen zijn die hier komen en denken dat dit een channeling op zich is, maar dit is de vierde van een serie van vijf. Ik spreek nu tegen degene die dit denkt en zeg: Misschien luister jij wel op de verkeerde plaats. Er zijn plaatsen – gebruik je intuïtie – waar alle channelings in de juiste volgorde, en georganiseerd, samenkomen. Dit is nummer vier van de vijf omdat de lering gaat over het Wiel van Lering. De spaken hebben verschillende leermethoden en modellen en onderwerpen. Het onderwerp voor nummer vier wordt: Kinderleven. Als jullie vragen wat dit werkelijk betekent, waar dit spakengedoe over gaat, het gaat over langer leven. Dit is het onderwerp als jullie dit willen weten. Jullie weten dat hier bij Kryon vaak een nadruk op ligt omdat wij tegen alle zielen spreken en zeggen dat dit een tijd is waarin de oude zielen meer dan ooit nodig zijn. Wij weten ook dat sommigen van jullie in een situatie zitten waarbij teveel pijn is, teveel zorgen zijn. Dit is heel makkelijk voor jullie te controleren. Wij weten dit.
Er komt een ander paradigma aan en dat is dit: het is nodig dat jullie hier langer zijn. Het is zeker waar dat de ziel eeuwig is en dat jullie terugkomen. Maar denk eens aan de efficiëntie hiervan als jullie terug moeten komen en twintig jaar nodig hebben om op te groeien en te herinneren wie jullie zijn en dan door te gaan. In plaats daarvan zeggen wij dat gezondheid de sleutel is, wij hadden het over compassievol handelen, wij hadden het over vele dingen en wij hebben het ook gehad over het in leven houden van het innerlijk kind. Wij spraken over vreugde die de sleutel is voor de gezondheid van de mensheid. Het is inderdaad intuïtief, lieve mensen.


Meer lezen >>>