Live Kryon Channeling: Kryon in McCloud, Californië. 1 Engel-zienswijze. / 28 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 14 oktober 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in McCloud, Californië. 1
Engel-zienswijze.
  28 juni 2019 / Lee Carroll
Geplaatst:  14 oktober 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Ik zal deze speciale boodschap ”Zienswijze” noemen. De mens gelooft wat de mens wil geloven en het interessante hiervan is dat de geschiedenis gevuld is met spiritueel geloof. Dit is de eerste channeling, de eerste boodschap, in McCloud op de eerste dag van vier….een channeling retraite. Boodschappen die ik eerder bracht tijdens een retraite in een andere plaats spraken over enkele van deze dingen. Ik wil dat jullie de logica volgen en de niet-logica van enkele dingen die ik presenteer en die zeer sterk te maken hebben met waar jullie nu zitten en wat jullie misschien wel naar deze plaats toe heeft getrokken. Ik zei in een channeling die “De Puzzel” heette dat het interessante van de mensheid in zijn algemeen is dat er een intuïtief innerlijk aangeboren geloof is dat er een Schepper is. Men heeft onderzoek gedaan onder de mensen en met hen gesproken en er bleek dat 85% van de planeet behoort bij die geloofssystemen die hen doen geloven in een leven na de dood.
In de basis en statistisch gezien zou je kunnen zeggen dat de mensheid gelooft dat de menselijke ziel ergens naartoe gaat en dit betekent dat een overweldigende meerderheid in een God, een Schepper, gelooft….iets dat jullie hier brengt. Er zijn ook vele manieren  waarop mensen dit laten blijken….sommigen hebben regelmatig erediensten, anderen af en toe en weer anderen elk uur of zoiets. Maar er is steeds de herkenning dat jullie niet alleen zijn. Het kennen van deze Schepper is nu de vraag, nietwaar? Wij hebben vele channelings gegeven over wie het is of hoe het is, waar het is en geen van hen is feitelijk correct door het menselijk geloof omdat de mensen alleen maar denken tot een bepaald niveau en dit niveau is verbonden met vier dimensies, maar het begint zich uit te breiden en over deze uitbreiding wil ik spreken. Om dit te doen moet ik jullie weer brengen naar een plaats waarvan jullie moeten weten wat daar is gebeurd. Wij kunnen acceptabele woorden vertellen wat wij willen en dit is wat ik bedoel: De mensheid gelooft in het scheppingsverhaal waarbij een engelachtige vorm naar deze planeet kwam en in de metafoor over het verhaal van Adam en Eva werd aan mensen die nooit eerder een concept van een geloofssysteem hadden gehad, dit concept gegeven en om dit te kunnen doen werden zij aangeraakt op een manier waardoor zij een deel van de Schepper werden….God binnenin. Er werd hen vrije keuze gegeven om dit te vinden en ook de kennis over licht en donker en dit was nieuw, helemaal nieuw en zelfs in jullie geschriften sprak men over mensen met helemaal niets die opeens al deze kennis hadden. Dit is het scheppingsverhaal. Wij hebben jullie vaak verteld dat de metafoor nauwkeurig is: Het Paradijs is de metafoor voor de Aarde…Eva is de metafoor voor alle vrouwen en Adam voor alle mannen en er was zeker een engelachtige bron voor verantwoordelijk. Vanaf hier wordt het goed omdat jullie nu moeten definiëren wat een engel is en zolang jullie aannemen dat een engel direct van God komt en als het binnen jullie gezichtsveld blijft zijn jullie veilig om het een engel te noemen. Maar als je er op een andere manier naar gaat kijken en bepaalde vragen gaat stellen: “Is het mogelijk om een geascendeerde meester te hebben?” dan kunnen jullie zeggen: “Ja, de profeet die ik volg is aan de andere zijde en hij is een geascendeerde meester!” Dan vraag ik: Hoe geascendeerd? Wat als deze ascensie eruit ziet als een engel? Is het mogelijk dat ascensie iets is waarbij mensen zelf naar de andere kant van de sluier gaan en veranderen in een engel? Sommigen zullen zeggen: “Nu ga je te ver!” Er zijn zoveel soorten engelen en er zijn zoveel mogelijkheden van wat jullie denken dat ascensie is, er zijn zoveel soorten bewustzijn, maar jullie voelen je goed bij een engel die naar beneden kwam en jullie alles gaf….de God binnenin, de kennis, alles, en toen begon de schepping en de mens en er komt een beschaving en dan en dan….