Live Kryon Channeling: Kryon in Laguna Hills. 3 De Veldslag – in de oude energie – is VOORBIJ! / 13 juli 2019 / Lee Carroll Geplaatst: 2 oktober 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills. 3
De Veldslag – in de oude energie – is VOORBIJ!
  13 juli 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 2 oktober  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Mijn partner stapt alweer opzij. Al dertig jaar ben ik voor hem op verschillende manieren naar voren gekomen en in dertig jaar is de boodschap niet al teveel veranderd.
Jullie leren dat de geschiedenis die hij presenteert vanaf het moment dat ik binnenkwam, een geschiedenis van liefde is. Toen hij voor het eerst in de stoel zat merkte hij op dat er geen boodschap was en dat ik  mijzelf niet had geïntroduceerd, maar dit had ik wel gedaan.
Sommigen hebben gevraagd: “Wie ben jij?” en wij hebben dit hele “wie”- idee besproken. Het “wie”-idee is niet noodzakelijk een paradigma van de andere kant van de sluier….er is geen “wie” in een groep. De vraag is dan: “Kryon, ben jij een groep?” Het antwoord is: niet echt! Als jullie naar een groep kijken stellen jullie alle lineaire vragen en zeggen: “Hoe groot is de groep? Hoeveel leden zijn er in de groep? “ Het antwoord is altijd: JA!
Kunnen jullie een energie in de zaal hebben die het hele melkwegstelsel vertegenwoordigt? Hoe groot is de groep? Kunnen jullie EEN idee hebben dat naar overal in het Universum gaat? Hoe groot is de groep? Dit is waar jullie tegenaan kijken als jullie praten over de dingen die komen vanwaar jullie vandaan komen. Dus kunnen jullie praten over hoe geweldig jullie zijn. Zo goed als dit is beperken jullie dit wel….en zo geweldig als het klinkt dat jullie niet in zonde zijn geboren en hier niet zijn om te overleven en dat jullie geweldig zijn is jullie steeds verteld dat jullie niet geweldig zijn op deze planeet….jullie hebben geen idee! Geweldig voor God! Dit is voor jullie niet te geloven. Als ik jullie je pracht zou laten zien is dit net als: “Hoe groot is een groep?” omdat jullie pracht zich uitspreidt tot Al Wat Is, want jullie zijn EEN met alle dingen die geweldig zijn en dit betekent dat jullie, als jullie hier zitten, niet alleen gekend zijn door God maar ook dat jullie geweldig zijn in de ogen van God.

Meer lezen >>>