Live Kryon Channeling: Kryon in Columbus, Ohio. 1 / 4 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 10 juli 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Columbus, Ohio. 1
4 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 10 juli  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Recht op het Doel af
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Lieve mensen, jullie hebben zojuist een meditatie gehoord en de woorden daarvan vertelden dat meditatie woorden van voorbereiding zijn, van toestemming en het gaan naar een andere staat. Deze andere staat, lieve mensen, die door meditatie komt, is bijna als een barrière, een muur, die vaak niet eens wordt herkend.

Het is letterlijk maar een paar dagen geleden toen ik in een tempel in Egypte was en de toeschouwers de muren en de plafonds niet eens konden aanraken, maar zij stonden daar en luisterden naar een korte channeling na een meditatie. Een mediatie is altijd iets dat je voor jezelf doet. Als je aan iemand vraagt waarvoor hij mediteert is het antwoord vaak: “Ik heb geen idee! Ik bereid mij gewoon voor!” Dit is wat jullie doen want de hele reden voor meditatie, lieve mensen, is het rustig maken van je geest en naar een plaats van toestemming en voorbereiding te gaan om door een muur van geloof te gaan en uit een paradigma te stappen dat zo verraderlijk is. Er zijn mensen die vooral de mensen in het westen willen begeleiden bij het mediteren, maar zelfs dan is het alleen maar voorbereiding. 
De voorbereiding is een vrije keuze en die keuze is deze: Wat gaan jullie doen als jullie rustig zijn? Wat gaan jullie doen als jullie misschien wel uren hebben gezeten? De Yogi’s van de wereld hebben geleerd om hun hartslag te vertragen zodat elke cel van hun lichaam klaar zal zijn. En daar zitten zij dan….klaar. Sommigen van hen zullen inderdaad naar het volgende niveau gaan maar zij kunnen jullie niet met zich meenemen. Jullie zullen zien dat zij in het Nirwana zijn, jullie zien het op hun gezichten en weten waar zij zijn….maar zij kunnen jullie niet meenemen. Jullie kunnen dit alleen zelf doen.


Meer lezen >>>