Live Kryon Channeling: Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 2 9 maart 2019/Lee Carroll Geplaatst: 28 september 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 2
9 maart 2019/Lee Carroll
Geplaatst:  28 september 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
De Donkere Dagen van Licht
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Al heel veel jaren, waar wij ook zijn, vertellen wij over de verhoging van het paradigma die zich nu voordoet. Als jullie dertig jaar geleden zouden vragen waarom Kryon hier is zou mijn partner het antwoord niet kennen. Er waren voor hem twee of drie jaar nodig om op gang te komen en deze dingen hardop uit te spreken, en zelfs dan….zou hij het niet hebben geweten. Zelfs na het eerste boek in 1993 of boek twee in 1994….Waarom is Kryon hier…werd dit nog niet volledig onthuld.
Er waren veel meer jaren voor nodig, het waren alleen maar voorboden zodat jullie eerlijke, echte channeling zouden zien en zouden wennen aan iemand die puur channelt en geen trucs gebruikt….het is geen marketing, maar liefde.
Dertig jaar Kryon, voortdurend, de boodschap van bekrachtiging en het feit dat mensen hier met een doel zijn en geen slachtoffers zijn van de planeet. Pas onlangs is het werkelijk onthuld waarom Kryon hier is: Om jullie te assisteren bij een geweldige opwaardering van het paradigma, de grootste opwaardering van het bewustzijn op de planeet….een opwaardering die werd verwacht en jullie realiseren je dat Kryon, letterlijk, niet eerder verscheen aan mijn partner of aan wie dan ook, voordat er iets opmerkelijks gebeurde – iets dat werd verwacht – en  jullie realiseren je ook dat er meer gebeurde: In de late 80er jaren viel de Sovjet Unie uiteen en werd er ontmanteld wat zeker weer een oorlog zou hebben veroorzaakt. Deze oorlog zou alles zijn geweest dat jullie over een oorlog denken en er zouden maar zeer weinig mensen overleefd hebben, lieve mensen. De Aarde zou in het duister verkeren en alles wat de Pleiadiers hebben gedaan om naar deze planeet te komen zou dan voor niets zijn geweest.
Dat is vrije keuze.


Meer lezen >>>