Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 2 De parabel van de Achtertuin. /12 januari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 7 februari 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 2
De parabel van de Achtertuin.
12 januari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  7 februari 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Ik heb een parabel beloofd en weer is de hoofdpersoon in de parabel: Wo. Voor degenen die dit nog niet weten is Wo geen man of vrouw. Wo heeft geen geslacht. Wij noemen Wo een hij omdat dit met jullie taal overeen komt om dit zo te doen, maar dit is voor jullie allemaal. Op een bepaalde manier is dit een verhaal dat sommigen van jullie zullen herkennen en anderen niet, omdat het metaforisch is.
Lieve mensen, parabels hebben altijd een boodschap in zich en parabels zijn altijd metaforisch. Soms zullen wij hen uitleggen en soms ook niet. Wij willen het nu over deze hebben en wij zullen hem een naam geven: Wo en zijn achtertuin! Jullie voelen waarschijnlijk al dat de achtertuin geen achtertuin is, en jullie hebben gelijk en wij gaan jullie hier meer over vertellen. Wo had een achtertuin die in zijn leven heel belangrijk voor hem was, en als zo velen van jullie die een achtertuin hebben. Als jullie daar lang genoeg woonden zullen jullie je de dingen herinneren die in die achtertuin plaatsvonden en de feestjes die er werden gehouden. Julie zullen je misschien ook dingen herinneren uit de tijd waarin jullie klein waren en die nog hetzelfde zijn als in die tijd. Jullie achtertuin in dit verhaal is jullie realiteit. Het zijn jullie en de manier waarop jullie denken en dingen doen en natuurlijk worden al deze dingen gevormd als jullie heel jong zijn. In Wo’s geval herinnert hij zich heel duidelijk de dag waarop zijn vader de boom kocht. De boom was al behoorlijk groot. Zijn vader groef een gat en zette de boom daarin en hij deed dit allemaal voor Wo. De boom werd geplant toen Wo nog klein was, in feite was hij bijna vijf, maar hij herinnerde zich dit. Zijn vader zei tegen hem: “Dit wordt jouw boomhuis, en als jij wat ouder bent, Wo, gaan wij dit samen bouwen en jij zult het prachtig vinden!” En dit is wat er gebeurde. Er ging een aantal jaren voorbij en Wo zag de boom groeien en de takken werden sterk genoeg om hem, zijn vader, en andere dingen te dragen en zij begonnen met het bouwen van hun boomhuis.