Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 1 De Keuze. /12 januari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 6 februari 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 1
De Keuze.
12 januari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst: 6 februari 2019  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Dit is de eerste boodschap van 2019. Er zullen mensen zijn die zeggen: “Ik weet niet zeker hoe ik moet omgaan met deze boodschap!” Er zijn er ook die met betrekking tot deze boodschap zeggen dat dit mogelijk is. Het maakt niet uit. Een paar momenten geleden werd jullie vriendelijk gevraagd om even mee te doen met een meditatie die een samenhang heeft met de komende boodschap. Wij hebben niet veel tijd en wij willen jullie eren. De boodschappen van Kryon komen hier nu al dertig jaar. Mijn partner ziet dit jaar als de dertigste verjaardag. Het was dertig jaar geleden toen hij begon te begrijpen wat er bij hem was; wat er met hem kon gaan gebeuren. Maar lieve mensen, hij had een voorbereidingstijd die langer duurde dan dat. Het komt hierop neer: in elke menselijke psyche dient een beslissing genomen te worden, en deze beslissing op een bepaald moment in je leven gaat over wel of niet toestaan van dingen in je leven die onzichtbaar zijn. Hier is wat ik bedoel: De man die hier is de stoel zit was een technicus en op een bepaalde manier is hij dit nog steeds. Maar er was iets in hem, en het duurde lang voordat hij toestemming gaf voor ongebruikelijke dingen. Iedereen die hiernaar luistert, iedereen in de zaal en iedereen die dit leest heeft deze keuzen moeten maken. Sommigen maakten hen als kinderen en sommigen hebben hen nog niet gemaakt. 

Er is geen oordeel over vrije keuze en dit is er ook nooit geweest. Maar er is logica die wij presenteren en dit hebben wij nu al drie decaden gedaan. De logica gaat als volgt: Wie zijn jullie? Wie zijn jullie echt? Zijn jullie een product van wat jullie is verteld? Of zijn jullie mensen die buiten de doos kunnen denken van wat jullie is verteld en een paar dingen kunnen doen die buiten de doos gaan, hen onderzoeken en zeggen: “Zij hadden gelijk. Ik ga terug!” Of denken jullie buiten die doos? Die doos waarin jullie zitten, lieve mensen, is jullie dierbaar. Hij was mijn partner dierbaar omdat die de logica van het leven vertegenwoordigde. Het sloeg ergens op en het voelde comfortabel. Hij was zelfs niet eens controversieel. De doos, lieve mensen, waarin jullie zitten voelt comfortabel door wat jullie om je heen zien, door hetgeen anderen doen en jullie realiseren je helemaal niet dat deze doos niet van jullie is.