Live Kryon Channeling: Kryon in Boston. 2 Oude en Nieuwe Boodschappen / 20 juli 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 18 september 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boston. 2
Oude en Nieuwe Boodschappen
  20 juli 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 18 september  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Ik wil vanavond een boodschap brengen in deze korte momenten. Hij gaat over de grote verschillen tussen de oude en de nieuwe energie…hoe het nog niet zo lang geleden was en hoe het vandaag is en hoe moeilijk het voor mensen is om het feitelijke verschil te zien door de verwachtingen die zij hebben over het voortgaan van de oude manieren. Dit heeft te maken met channeling. Het heeft te maken met degenen die niet luisteren naar channeling maar die lezen. Degenen die verder gaan dan de sluier en informatie oppikken en terugkomen en dit aan jullie geven. Bij de channeling die jullie hier zien gaat het om real-time-communicatie van wat anderen hebben gezegd. Dit hele “sluiergedoe” – jullie zullen het begrijpen – is jullie begrip over het scheiden van God van jullie. Dus hebben jullie een muur gebouwd en wij hebben het eerder over deze muur gehad….hoe jullie erbij kunnen komen en er doorheen kunnen gaan. Lieve mensen, er is niet echt een muur….behalve in jullie geloof. Dat is de muur. “Kryon, vertel jij ons dat er geen sluier is?”
Ik vertel jullie dat er een sluier is en dat deze sluier jullie geloof is. Het hoger bewustzijn dat eraan komt zal het geloof dat vals is oplossen omdat het valse geloof zichzelf als vals zal vertonen als een nieuw geloof als waarheid zal worden bewezen. Het zal een tijdje duren, maar ik wil er met jullie doorheen gaan en ik kan dit niet doen zonder aan te halen wat jullie “het Veld” noemen. Wij hebben eerder channelings gegeven over het Veld maar ik zal jullie vertellen dat het Veld een grote soep is van onvervulde, niet gerealiseerde potentiëlen die jullie hebben, die jullie samenleving heeft, die de Aarde heeft, die er altijd zijn. Het is de plaats waar jullie synchroniciteit scheppen waarvan jullie denken dat jullie het niet kunnen omdat jullie denken dat jullie in een wereld van kansen leven. Omdat jullie niet geloven dat bewustzijn kan veranderen wat “zou kunnen zijn” omdat jullie dan degenen zijn die de toekomst veranderen met je eigen geest. Ik zal jullie iets vertellen….Dit is een zeer goed idee.  


Meer lezen >>>