Live Kryon Channeling: Kryon in Ashville, North Carolina. 4 / 23 maart 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 25 april 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Ashville, North Carolina. 4
23 maart 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 25 april 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
De Regels
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Als jullie een van degenen zijn die hier naartoe zijn gekomen of later de opname horen of deze boodschap lezen, naar welk medium jullie ook luisteren, wees je er dan van bewust dat dit de vierde boodschap is van dit weekend. Dit is een toevoeging aan de andere drie, je zou het zelfs de afscheidsboodschap van dit weekend kunnen noemen. Ik wil ieder van jullie aanmoedigen om te weten dat er een plek is waar de andere drie bestaan zodat jullie de samenhang kunnen zien tussen de vier boodschappen. Zoek de anderen op, zij zijn niet zover weg!
Jaren geleden vertelde in mijn partner om alle boodschappen op te nemen en te bewaren en hen beschikbaar te maken voor de planeet. Hierbij is er soms een misvatting omdat degenen die maar een boodschap lezen niet weten wat er eerder werd gebracht. Daarom zeggen wij wat wij nu zeggen.
De energie waar jullie nu in zitten is een samenwerkende energie. Jullie hebben bij de vorige boodschappen gezeten, bij de vragen en de leringen. Dit schept bijna een familie door deze ervaringen, ook al zijn het maar twee dagen. Dit vormt de boodschap, lieve mensen, die ik aan deze zaal wil brengen, want de boodschappen van Kryon, hoewel die voor iedereen worden gegeven, zijn specifiek bestemd voor de energie van de hier aanwezigen. Jullie zitten samen met mijn partner en de boodschap is voor jullie. Degenen die later lezen en luisteren kunnen sommige dingen van waarheid opmerken, maar echt waar, dit is voor jullie! De energie van de mensen die hier voor mij zitten beïnvloedt altijd de boodschap die wordt gebracht. Wat voor boodschap kan ik brengen aan een publiek dat zit op een hoogtepunt van samenwerking die ervoor zorgt dat zij de meeste dingen die ik vertel kunnen begrijpen. Het gaat dus geen instructie worden, maar meer een ervaring. 

Meer lezen >>>