Live Kryon Channeling: Kryon in Argentinië. / De winden van verandering. 1 / 2 november 2019 / Geplaatst: 27 Januari 2020

Live Kryon Channeling:
Kryon in Argentinië.
  2 november 2019 / Geplaatst: 27 Januari 2020     
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
De winden van verandering. 1
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Lieve mensen, ik weet waar ik ben. Zoals altijd! Sommige mensen voelen dat God op de een of andere manier in een kast zit en dat de kast een schild van de mensheid is en dat geen mens in staat is om bij die kast te komen en dat mensen dit niet verdienen. Dit wordt vaak geleerd over God. Ik wil jullie graag iets vertellen: God is in een kast en dat doen jullie ook! Jullie zitten in dezelfde kast. Jullie ziel komt van de Creatieve Bron. Wanneer jullie hetgeen jullie schiep oproepen kent dit jullie namen, zoals jullie hier vandaag zitten. Er is geen verdeeldheid en dit zeg ik steeds als wij in de stoel zitten om jullie te vertellen dat jullie zeker geweldig zijn in de ogen van God. Sommige mensen geloven dit niet. “Dit kan niet zo zijn, wij zijn daar veel te zondig voor!”
Laat mij jullie een vraag stellen: Velen van jullie zijn prachtige ouders en houden veel van jullie kinderen. Wat als er een plan voor deze planeet zou zijn….hoe klinkt dit dan voor jullie? “Wij zullen een paar kinderen hebben en die brengen wij dan naar een bepaalde plaats en spreken niet met hen! Ik zal er zeker van zijn dat alle religie van de planeet hen vertellen dat zij in zonde zijn geboren en zij zullen nooit de liefde voelen die wij voor hen hebben. Als zij zich niet op een bepaalde manier gedragen dan zwaait er wat voor hen.”

Meer lezen >>>