Live Kryon Channeling: Kryon in Aidelaide. 1 / 22 november 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 8 april 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Aidelaide. 1
22 november 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 8 april  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Lagen van Verandering
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Wij zijn in een Australische stad die Adelaide heet. Voor degenen die later luisteren omdat zij niet hier zijn; wat jullie op de achtergrond horen kan de wind zijn.
Er is meer dan de man in de stoel, lieve mensen. Degenen die dit nog nooit hebben ervaren adviseer ik om je geloof te openen en jezelf af te vragen: “Is er meer?” Wat jullie ook is verteld. Als jullie een van de mensen zijn die dit nog nooit heeft meegemaakt en zeggen dat zij er klaar voor zijn om te bezien of hier waarheid is; of er een energie is die zij kunnen herkennen; als jullie een van hen zijn, lieve mensen, vertel ik jullie dat het voor jullie zal gebeuren. Voor degenen die er niet klaar voor zijn zeg ik dit, en vraag ik dit: “Waarom zijn jullie bang als er van jullie gehouden wordt? Geloven jullie in de Schepper? Jullie zullen zeggen: Ja. Geloven jullie in God. Ja, dat doen wij! Waarom sluiten jullie je dan af? Waarom hebben jullie een doos om je heen gebouwd die zegt: “Dit is hoever ik wil gaan…als jij verder wilt….dan stopt het hier voor mij!” Zijn jullie bang dat er teveel van jullie wordt gehouden; want dat is waar het allemaal om gaat.
Gezegend is de mens die begrijpt dat hij maar tijdelijk is en dat er een multidimensionaal bewustzijn is dat veel verder gaat dan je naam….dat als jullie je laatste adem uitblazen, wanneer dit ook zal zijn, het voertuig achterblijft maar dat jullie verder gaan. Dit doorgaan komt omdat jullie eeuwig zijn. De wetenschap gaat zich afvragen wat er gebeurt als jullie overlijden maar zij vragen zich niet af hoe jullie hier zijn gekomen. De ziel, lieve mensen, komt op een prachtige manier in het nieuwe voertuig met jullie naam. Oh, hij heeft geschiedenis in zich. Hij heeft diepgang in zich Deze ziel van jullie, welke naam mensen er ook aan geven, is altijd geweest en zal altijd zijn, hij heeft geen leeftijd omdat hij altijd was en altijd zal zijn. Zo groot(s) zijn jullie. Groter dan jullie ooit is verteld en grootser dan wie dan ook jullie ooit heeft verteld. Jullie maken deel uit van de Creatieve Bron, lieve mensen. Jullie kwamen niet in zonde…jullie kwamen groots en waren er helemaal klaar voor! Misschien is dit nieuw voor jullie en misschien hoorden jullie dit hier voor het eerst, maar klinkt het niet als waarheid……waarom bracht de Schepper jullie hier en gaf hij jullie vrije keuze om je daarna onmiddellijk te oordelen en jullie naar plaatsen sturen waar zelfs ouders hun kinderen niet naartoe zou sturen, wat zij ook misdaan zouden hebben? Jullie zijn prachtig en ik wil dat jullie de liefde voelen want ik wil jullie iets vertellen over verandering.

Meer lezen >>>