Live Kryon Channeling: Kryon Grand Rapids, Michigan. 2 / 25 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 18 oktober 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon 
Grand Rapids, Michigan. 2
25 augustus 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 18 oktober 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Essentie van God
Het is voor mij onmogelijk om jullie informatie te geven want die is iets dat moet opgenomen, geabsorbeerd worden, maar ik zal het proberen. Misschien zij er hier vandaag mensen die luisteren en meer dan ooit zullen begrijpen dat de energie van deze planeet beweegt, beweegt naar een toestand die meer overeen komt met een ontwaken naar de waarheid, een vriendelijk ontwaken. Geen ontwaken waarbij jullie door de straten marcheren, maar een vriendelijk en zacht ontwaken. De waarheid is dit: wat is de essentie van God….en ben ik daar ook bij betrokken? Dit is wat jullie vragen, dit is wat de mens vraagt, denkt en zegt.
Als jullie kijken naar het gemiddelde aantal van eeuwen van mensen die komen naar bijeenkomsten zoals deze, hebben jullie interesse. Anderen interesseren zich, of waren geïnteresseerd voor deze boodschappen. Dit begint te veranderen, het begint te bewegen. Steeds meer jonge mensen, die oude zielen op deze planeet zijn, ontwaken op manieren die zij niet kunnen veranderen. Soms zullen zij nooit een channeling van Kryon horen en dit maakt niet uit want het ontwaken zal hen aan een studie zetten over de God binnenin. Het zal een ontwaken zijn dat een beetje anders is dan bij jullie, en dan worden er vragen gesteld en het zijn zelfs geeneens spirituele vragen, echt waar. En de vraag is: “Is er misschien iets dat groter is dan mij werd verteld? 
Ik voel een grootsheid in mijn leven; het is iets dat ik niet kan verklaren. Ik ben hier met een reden, ik voel dat er een doel is” Dan begint er een reis naar binnen, een onderzoek dat hen wel of niet kan brengen naar de dingen die jullie vandaag horen, maar de conclusie zal dezelfde zijn. Zij zullen beginnen met dingen uit hun jeugd ter discussie te stellen, informatie, en ook daar zetten zij vraagtekens bij. Het zou jullie ook moeten storen als jullie ontwaken voor een waarheid die anders is dan degene die je moeder jullie heeft gegeven, als jullie ontwaken voor een waarheid die anders is dan de favoriete instructies, of van een priester, een regeringsleider of een pastor, voor een waarheid die voor jullie zo anders klinkt. Wij hebben jullie dit eerder verteld. Het is moeilijk, sommigen zullen er verward door worden, het is moeilijk omdat het altijd op verraad lijkt, wij hebben het eerder gezegd. Het lijkt erop dat jullie bewegen naar een gebied dat anders is dan alles wat jullie is geleerd. Dan moeten jullie je door de emoties heen waden en jezelf zelfs afvragen of je dit moet gaan doen omdat het heel anders is dan “mam” jullie heeft geleerd. “Het is zo anders wat ik hier leer!”

Meer lezen >>>