Live Kryon Channeling: Kryon bij Mount Shasta, Californië. 5 / 20-23 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 23 augustus 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon bij Mount Shasta, Californië. 5
20-23 juni  2019 / Lee Carroll
Geplaatst:  23 augustus 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Bergbewustzijn
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Zo is dit nu de laatste channeling van de serie die jullie hebben bijgewoond. Sommigen van jullie zijn pas aangekomen en zijn niet bij alle bijeenkomsten geweest maar dit maakt niet uit. Er zijn meer “aanwezigen” bekend. Er zijn ook mensen die hier later naar luisteren en ik zeg tegen hen: Als jullie niet klaar zijn voor een paar “spookachtige” dingen dan kunnen jullie nu beter afhaken omdat wij heel esoterisch gaan zijn. Niet altijd ga ik naar die hoogte, maar de oude zielen in de zaal zijn er klaar voor om de realiteit te pakken van onzichtbare dingen en dit begon al lang, lang geleden. De mensen in de zaal en ook degenen die later luisteren en lezen kunnen verbonden zijn met een verhaal dat ik al vele malen heb verteld.
Over een paar dagen zal deze groep weer hier zijn en zal er een verhaal worden verteld en zal er een studie beginnen die valt onder de puurheid van het Wiel van Lering; een wiel dat uiteindelijk in een bepaalde vorm over de hele wereld, de tradities van de hele wereld in een bepaalde vorm, zelfs vandaag met de sjamane Michelle zal zijn. Zij vertelde jullie over de traditie van het Gouden Wiel dat op de een of andere manier eindigde op de bodem van het Titicacameer. Dit zijn de tradities…..soms metaforisch en soms echt, van een kern-lering die lang gleden is begonnen. Maar de meest diepgaande kern-lering zit in jullie Akashakronieken. Ik zal iets zeggen dat ik niet vaak vertel. Alle oude zielen die hier zijn – zelfs degenen die hiermee naartoe zijn genomen – merken dat jullie jezelf bevinden in een energie die uitbreidt en antwoordt….zeker antwoordt op een energie die jullie waarschijnlijk niet hadden verwacht. Het is geen energie die zegt dat jullie hier zijn….het is een energie die zegt dat jullie Lemuriers zijn. Dit is geloofwaardig omdat hetgeen Lemurie was, duizenden jaren heeft bestaan zonder dat er steeds weer gereïncarneerd werd omdat er maar een uitdrukking van een leven was op Lemurie. Het doel hiervan was het inplanten van de leringen in de Akasha van een generatie en die zouden dan ergens anders op de planeet incarneren….steeds maar weer om die kern-leringen te verspreiden en in jullie Akasha te stoppen zodat de planeet een kans zou hebben om zich op het juiste moment deze prachtige kern-leringen te herinneren over een liefhebbende God en een Schepper die verantwoordelijk is voor al het leven in het Universum.

Meer lezen >>>