Live Kryon Channeling: Kryon bij Mount Shasta, Californië. 3 / 20-23 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 21 augustus 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon bij Mount Shasta, Californië. 3
20-23 juni 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 21 augustus 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
De Puzzel. Deel 1 
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Er is een consensus tussen de mensen die eraan gewend zijn dat de mensheid in het algemeen gelooft in een leven na de dood. Statistisch gezien gaat het over meer dan 89%. Miljarden mensen die hier zijn en die dagelijks aankomen en vertrekken, geloven in een leven na de dood. Dit, lieve mensen, is intrinsiek, het is innerlijk aangeboren en dit nemen jullie met je mee als jullie hier komen. Er zijn mensen die vroegen wat channeling nu precies is. Hoe werkt dit in een mens? Op dit punt zeggen wij dat dit een stroom van intuïtie is. Om te kunnen channelen is het zo dat jullie  leren om intuïtie te herkennen en dit op een betere manier te laten werken om dingen te vormen die logisch voor jullie zijn. Dat is channeling. Deze speciale boodschap moet volgens mijn partner een titel hebben. Dit is niet iets dat wij normaal gesproken met intuïtie doen. Maar wij zullen het doen. Jullie zouden kunnen zeggen dat het goed is om een titel en een onderwerp te hebben voor al deze boodschappen zodat jullie een idee hebben waar zij over gaan. Zijn jullie je ervan bewust dat jullie elke intuïtieve gedachte die in jullie opkomt een titel geven? Op dit moment is de naam die ik eraan wil geven: Wat was dat? Maar ik geef hem toch een titel en die is: De Puzzel. Het is een groots verhaal en het is een verhaal over bewustzijn en de manier waarop jullie denken en handelen en over wat er is gebeurd.
Het is heel interessant, nietwaar, dat als jullie naar de mensheid kijken, naar wat zij geloven, dat er over het algemeen bij het grootste deel van de mensheid een consensus is dat er een leven na de dood moet zijn. Statistisch gezien gaat het om meer dan 80%….miljarden! 80% van degenen die dagelijks komen en gaan geloven in een leven na de dood. Dit is intrinsiek aangeboren als jullie hier komen, en dus is er het zaad voor het geloof dat er meer is. Dit brengt bij jullie dan vragen naar boven over wat daar is en wie het schiep, misschien de ziel….en ook daarover is er consensus. Bijna universeel op deze planeet, door alle geloofssystemen heen, is er een voertuig waarin jullie rijden….jullie zijn hier een tijdje en gaan verder. Dit is dus de stelling. Maar wat op dit punt in de tijd interessant is, is dat jullie op elk moment vrije keuze hebben om dat te onderzoeken, ernaar te kijken en de vragen te stellen. Uiteindelijk doen jullie dit. Jullie denken dat vrije keuze een zeer positief idee is. “Ik heb vrije keuze; ik kan gaan en staan waar ik wil. Ik kan kiezen welke vibratie ik op de planeet wil. Ik wordt niet gedwongen naar welk geloofssysteem dan ook. Ik kan met mijn eigen bewustzijn scheppen wat ik wil. In mijn eigen tijd kan ik geloven wat ik wil” zeggen jullie. Dit klinkt allemaal heel positief, lieve mensen, en toch wordt het een frustratie….een puzzel! De reden hiervan is dat jullie hier in een laag bewustzijn zitten waarin hetgeen jullie niet begrijpen achter de sluier is en als jullie volwassen worden is er dus een puzzel. In een laag bewustzijn is de puzzel door vele mensen toch opgelost, maar daar ben ik nog niet.

Meer lezen >>>