Live Kryon Channeling: Kryon bij Mount Shasta, Californië. 2 / 20-23 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 19 augustus 2019

Kryon Channeling:
Kryon bij Mount Shasta, Californië. 2
20-23 juni  2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 19 augustus 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Familiebewustzijn 
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Er zijn mensen die jullie op de man af vragen wat jullie hier ervaren en zij willen dit hele proces lineariseren voor hun denkproces en hun intellect, met name de verschillen die zij zien bij deze channeling-retraite. Op deze tweede dag zullen er al vragen zijn. Met name een: “Kryon, welke relatie heb jij met Alcazar?” De echte vraag is natuurlijk: “Welke relatie heb jullie met de ander, de vrouw die naast jou zit en Adironnda heet? Welke relatie heb jij met alle anderen die naast jouw partner zitten die jullie de sterrenpoort noemen. Het antwoord is dat er een rode draad is, een draad die meer dan esoterisch is Wij zijn familie. WIJ ZIJN FAMILIE!! Het familiedeel hiervan, lieve mensen, is waarlijk is dat wat de sluier scheidt in jullie geest, in jullie lineariteit, jullie manier van denken. Jullie voelen de wijsheid van Alcazar in je door dringen. Jullie horen de gereedschappen, de liefde en de adviezen. Als hij naast de energie van de schoonheid, van de sterrenpoort staat, die hij channelt, en zich realiseert dat de uitbreiding een metafoor is die vertelt dat er een structuur vlak naast hem is die geheiligde geometrie in zich heeft, en elk deel van hem dat is getrouwd….getrouwd met de Creatieve Bron die energie naar jullie laat stromen…het is meer dan een gereedschap. Het heeft een leven en wij hebben hierover gesproken.

Is het mogelijk dat bewustzijn een leven van zichzelf heeft? Als dit mogelijk is kan het dan worden doorstroomd door energie van bepaalde vormen? Ja! Dit is op deze planeet altijd bekend geweest. Vier dit! Adironnda benadert dit op een andere manier. Zij maakt jullie aan het lachen en daardoor verzacht het hart zich….de schoonheid van de mens.
Wij zijn familie en jullie kunnen dit niet scheiden en dit is de manier waarop wij alles benaderen….er is geen scheiding terwijl wij doorgaan met het verhaal. De boodschap van vandaag bracht jullie een idee dat niet lineair is. Ik wil dat ieder van jullie zich realiseert dat jullie in een soep zitten die anders is dan jullie denken en dat God en de gidsen bij jullie zijn. Jullie kunnen hen geen naam geven en hen ook niet tellen. Zij zijn op een bepaalde manier een deel van jullie en zij zijn echt. Nu zijn wij aanbeland bij de sluier en de berg waar wij ons bevinden en hier ga ik zo over verder.

Meer lezen >>>