Live Kryon Channeling: Kryon bij Mount Shasta 10 Lemurisch Wiel van Lering. 25 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 27 augustus 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon bij Mount Shasta 10
Lemurisch Wiel van Lering.
  25 juni 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 27 augustus 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Nooit Alleen!
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
De boodschap van vandaag is een afsluitende boodschap. Voor degenen die deze channeling pas hebben ontdekt: dit is de laatste van een tweedaagse bijeenkomst met de mensen die hier voor mij zitten…de toeschouwers die deel uitmaken van het Lemurisch Wiel van Lering. Deze boodschap wordt gehouden in de schaduw, zoals wij al hebben gezegd, van de berg Shasta. Er is op deze plek een geweldige energie beschikbaar en daar komen wij straks op. Dit wordt geen lange channeling. Misschien korter dan de meeste maar hij bevat informatie waar jullie mogelijk een tijdje over na zullen denken. Ik wil het even hebben over de studie die jullie hebben gedaan over het ene aspect van het Wiel. Nu ga ik iets onthullen en dat is het attribuut van de spiegel/spaak die Ik Ben Die Ik Ben is, en een beetje incorrect is. Dit was niet de taal van de leringen in Lemurie. De essentie was dezelfde. Toen ik mijn partner het attribuut van het Wiel gaf, deze volwassenen-lering van de spaak, was dit een wenk die ik jullie wilde geven….aan een groep die weet wat het is als ik zeg: Ik Ben Die Ik Ben! Dit is een lering met een ander aspect maar wel degene waarvan ik wil dat jullie die bestuderen voor deze tijd. Nogmaals lieve mensen die hier aanwezig zijn….op een bepaald niveau begrijpen jullie dit. Het is heel interessant om zoveel ideeën te horen. Wat als er meer zou zijn? Ik heb jullie channelings gegeven waarin in ik “Ik Ben Die Ik Ben” heb beschreven en ik zal dit nogmaals doen….jullie laten zien dat de betekenis groter is dan het begrip van de mens; hoewel jullie de resultaten misschien wel begrijpen en het idee misschien wel te pakken krijgen en naar adem snakken…”oh….wow! Dat is wat het betekent!” Jullie zijn er nog niet want ik wil dat jullie je bij deze spiegelspaak iets voorstellen.

Doe even alles opzij, voor even maar, het zal niet lang duren. Jullie staan vlak voor een ovale spiegel en het is anders. Ik Ben Die Ik Ben is waarschijnlijk de meest multidimensionale zin die ik jullie ooit heb geprobeerd uit te leggen. Oorspronkelijk gegeven in een multidimensionale setting als de uitleg over God zelf….van de Wie van God die niet echt bestaat. Ik heb jullie al vaker gezegd dat een heel hoog bewustzijn naar beneden kan kijken naar een laag bewustzijn en dan kunnen jullie je realiseren waar jullie zijn geweest. Als jullie de berg beklimmen en het uitzicht zien en naar beneden kijken naar degenen die de trappen beklimmen , de rotsen, en jullie kunnen naar beneden kijken en zien hen en weten wat zij doormaken omdat jullie het al hebben gedaan. Zij kunnen omhoog naar jullie kijken maar hebben geen idee wat er voor hen ligt. Met deze spiegel is dit exact gelijk. Jullie gaan in de spiegel kijken en zien een samenstelling van jezelf. Jullie kunnen zien dat het er is maar weten niet hoe jullie daar zijn gekomen. Jullie begrijpen niet echt wat jullie zien maar weten dat jullie het zijn. Jullie zijn momenteel in een lagere vibratie en kijken naar jezelf in een hogere vibratie. Het is niet precies het Hoger Zelf….dat is een beetje anders.


Meer lezen >>>