Live Kryon Channeling: Kryon Berlijn Tour. 1 / 17 september 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 2 januari 2020

Live Kryon Channeling:
Kryon Berlijn Tour. 1
  17 september 2019 /Lee Carroll
                                         Geplaatst:  2 januari 2020                             
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Geen toeval.
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Wij bevinden ons in Berlijn, vlakbij de Berlijnse Muur en wij vieren het feit dat hier dertig jaar geleden gebeurde: De val van de Berlijnse Muur. Toevallig vieren wij ook allemaal 30 jaar Kryon. Er zijn twee delen in deze channeling. Er is de geschiedenis en het esoterische. Ik ben mij ervan bewust dat er mensen van over de hele planeet luisteren. Sommigen van hen zijn jong en ik zal jullie daarom een korte geschiedenis geven van wat er hier is gebeurd zodat jullie een idee hebben en wij gaan het ook over de samenhang met het esoterische hebben.
Ik wil jullie mee terugnemen naar het einde van de Tweede Wereldoorlog. Europa begon zich te herstellen van het idee dat de oorlog voorbij was en men begon te denken aan de vrede die overal was en men probeerde te herstellen van de horror van de oorlog. Dit had allemaal geen zin. Er was feitelijk een tijd van hoop….een tijd waarin mensen bijeen kwamen en zeiden: “Hoe kunnen wij dit vasthouden en zorgen dat dit niet weer gebeurt? Het was het begin van de Verenigde Naties. Er waren ook gedachten om Europa op de een of andere manier te verenigen zodat dit niet nog eens kon gebeuren! “Wij moeten bepaalde dingen samenbrengen die wij nog nooit hebben samengebracht; dit is de tijd daarvoor! Wij willen een Unie waar iedereen aan mee kan doen en iedereen van de vrede kan profiteren!” Er was veel hoop!
Maar in dit scenario besloten de Sovjets om in Berlijn te blijven, bijna alsof zij een prijs hadden gepakt. Zij schiepen een zone en noemden die: “Oost Duitsland” en zij bleven en bleven. Interessant genoeg was er nog iets aan de hand want de Duitsers die in die zone gevangen werden gehouden vonden dit helemaal niet leuk. Het was een andere cultuur die tegen alles inging waarvan zij dachten dat het goed was. En zij begonnen te vertrekken. In de zestiger jaren waren duizenden van hen vertrokken. De Sovjets realiseerden zich dat zij iets moesten doen omdat zij anders alleen maar spooksteden zouden overhouden. Dus bouwden zij een muur! Een muur om hun burgers binnen te houden. Maar het was niet echt een muur….het was een zone des doods! In de volgende 28 jaar waren er heel veel mensen die hun leven verloren…..alleen maar omdat zij voor hun kinderen en zichzelf een beter leven wilden hebben….in hun eigen land….gewoon omdat zij zich wilden verenigen met hun familie aan de andere zijde, in hun eigen land. Het was een moeilijke tijd en heel moeilijk voor te stellen voor een jongere van vandaag.

Meer lezen >>>