Live Kryon Channeling: Het Wiel van Lering op de planeet Aarde!. 4 / 29 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 16 september 2018

Live Kryon Channeling:
Het Wiel van Lering op de planeet Aarde!
Syracuse, New York. 4
29 juli 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 16 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Dit is de conclusie van de tweedaagse leer-bijeenkomst. En de boodschappen die hier zijn gepresenteerd waren hoofdzakelijk voor de mensen die hier aanwezig waren, hier in de zaal, door de energie, zullen zij alles veel beter begrijpen dan als zij gewoon later zouden luisteren. Aldus is het specifiek, en toch in dit attribuut van het specifieke zullen er mensen zijn die leren.
Ik wil het hebben over het Wiel van Lering. In december, een paar maanden geleden, in 2017, opende ik dit onderwerp. De reden hierachter was meer dan jullie alleen maar informatie geven over hoe het in Lemurie was geweest. Het was het tonen aan de planeet van de absolute kernleringen vanuit de Bron. De Bron die is wat jullie God noemen, een woord dat jullie samengesteld hebben, een woord waar jullie een geslacht aan hebben toegekend. Gebruik elk woord dat jullie willen…..het is de Centrale Bron, het is Liefde, het is compassie, en Het heeft een boodschap voor de mensen. Deze boodschap is de kerninformatie die in Lemurie werd gegeven aan degenen die “degenen waaraan werd gegeven” werden genoemd, de geascendeerde wezens, de engelachtigen, geef hen elke naam die jullie maar willen, en die voor de kinderen en de volwassenen zaten en informatie gaven die puur was…..vanuit het Centrum, van de Schepper. Lieve mensen, dit is wat jullie willen omdat dit van de Bron komt. Lieve mensen, dit is wat jullie moeten weten voor de reis die jullie op de planeet gaan ondernemen.