Live Kryon Channeling: Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 4 / 25 januari 2014 /Lee Carroll / Geplaatst: 26 oktober 2017

Live Kryon Channeling:
Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 4
Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, Canada.
25 januari 2014 /Lee Carroll
Geplaatst: 26 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Gidsen – Niet Wat Jullie Denken
Ik wil het over gidsen hebben. Mijn partner heeft jullie verteld dat jullie je eigen gidsen zijn. Ik weet dat dit voor jullie moeilijk te begrijpen is en ik weet ook dat jullie hier niet van houden. Toch zal het nog wat ingewikkelder maken. Hij heeft gelijk, maar ik wil dat jullie het ook op een andere manier zien.
Jullie hebben iets dat jullie het Merkabah noemen. Losjes gedefinieerd is dit jullie kwantum-energieveld dat ongeveer acht meter groot is. Het is een veld dat is geschapen door de som van moleculen van jullie DNA dat samen is verstrengeld op een biologisch niveau. Ieder mens heeft dit veld. DNA is uniek en dus is elk Merkabah uniek. Het veld van jullie Merkabah is niet je ziel. Het is zelfs niet je Hoger Zelf. Het is JIJ!!! Het veld van je DNA heeft een compleet en totaal ander doel om met alles in contact te staan, behalve met jullie vleselijk lichaam. Dit is wat het doet. Het onderhoudt contact met jullie en met jullie bewustzijn.
Dit is complex en moeilijk uit te leggen. Het Merkabah bevat veel over jullie omdat het de brug is met jullie “innerlijk aangeborene”(Het slimme deel van jullie lichaam).

Meer lezen >>>