Live Kryon Channeling: Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 3 / 25 januari 2014 /Lee Carroll / Geplaatst: 24 oktober 2017

Live Kryon Channeling:
Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 3
Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, Canada.
25 januari 2014 /Lee Carroll
Geplaatst: 24 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Waarheid over Engelen
Ik wil het even over engelen hebben. Ik heb dit echt niet veel vaker gedaan. Kryon is geen engel maar eerder een helper. Mijn partner heeft mij een welwillende engel van de Nieuwe Tijd genoemd maar dat is niet helemaal goed. Ik ben een helper; geloof mij, als jullie een engel zouden zien, zouden jullie het verschil kennen.
Nummer een: Zijn Engelen echt? Absoluut! Ja.
Nummer twee: Wie of wat zijn zij? Er is een systeem, lieve mensen, van welwillende hulp voor deze planeet. Het is zo complex dat het heel moeilijk uit te leggen is omdat jullie bevooroordeeld zijn door wat jullie denken wat het is. Waar zijn engelen? Wat doen zij? Hoe vaak? Wie zijn zij? Waar komen zij vandaan? Ik ga jullie wat informatie geven die sommigen van jullie niet leuk vinden – en anderen zullen het wel leuk vinden.
Fysieke bezoeken: Engelen komen als zij nodig zijn en zij komen uit de Centrale Bron. Normaal gesproken is dit op verschillende punten in de menselijke tijd in het algemeen en individueel. Steeds als zij komen is dit spectaculair. Niet een van hen is lichamelijk. Nogmaals, mensen hebben besloten dat als een engelentiteit hen bezoekt, om het bezoek geloofwaardig of uitlegbaar te maken, zij een huid en vleugels moeten hebben en dat zij hen namen moeten geven.