Live Kryon Channeling 196: Instructies voor helers. Santa Fe, New Mexico / Deel 2 / 24 februari 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 28 maart 2019

Live Kryon Channeling 196:
Instructies voor helers.
Santa Fe, New Mexico
Deel 2
 24 februari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  28 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Het gebrek aan begrip van vandaag is ervoor verantwoordelijk dat het wordt geaccepteerd en verwelkomd. Jullie kunnen helen en dat is zeer wenselijk. Mensen willen jullie magie! Er is geen angst. Maar wat als het WETEN is gestopt? Bij sommige helers was de kennis op de een of andere manier gewoon verdwenen. Er is geen samenwerking meer met het Universum. Velen noemden dit: “verbinding met de universele kernwaarheid” die ervoor zorgde dat jullie WETEN werkte en dat jullie mogelijkheid om te helen er altijd was. Toen stopte dit!

Voor sommige helers was dit beangstigend en deprimerend omdat dit alles was wat zij deden. Wat nu? Voor enkelen van jullie die nog jong waren leek dit een tijd om zich terug te trekken. Maar dit gebeurde met teveel mensen tegelijk in de laatste paar jaren. Het leek erop dat er licht naar de planeet kwam en dat jullie gaven verdwenen. Als dit bij jullie is gebeurd ben ik hier om jullie iets te vertellen en direct tegen jullie te spreken. Ik heb het dus tegen degenen waarbij dit is gebeurd en die nu naar mijn stem luisteren of dit nu lezen.

Ik zal jullie een eenvoudig basisverhaal vertellen: Lieve mensen, het Weten veranderde van frequenties! Zoals de metafoor van het radiostation waar jullie naar luisteren, veranderden de communicaties van frequenties. Jullie zijn afgestemd op het verkeerde station of op helemaal geen station afgestemd. Velen van jullie voelden dat jullie iets verkeerds hadden gedaan of dat de heling van de planeet ging verdwijnen. Luister, want de waarheid is zeer onthullend!


Meer lezen >>>