Live Kryon Channeling 196: De Zeven Geschenken. /15 december 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 17 januari 2019

Live Kryon Channeling 196:
De Zeven Geschenken.
Miami, Florida
15 december 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 17 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Miami, Florida.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Dit weekend zullen de laatste channelings van het jaar gehouden worden, met uitzondering van een op Kerstmis. Dit is een goede manier om 2018 af te sluiten.
Ik geef jullie deze informatie voor degenen die later luisteren en lezen. Het is december als ik tegen jullie spreek en dit is het begin, lieve mensen, van een cultureel festival. Dit festival is er een van geven. Zeker, er zijn mensen die hebben besloten dat dit een festival van kopen is maar toch is dit een culturele keuze.
Wisten jullie dat deze feestdagen niet alleen beperkt zijn tot jullie land? Op verschillende tijden van het jaar houden vele verschillende culturen dit soort festivals. Het is alsof zij even bijkomen van het leven en decoraties maken en licht scheppen. Het is een eerbetoon van de familie en feestdagen van geven. De Hindoes doen dit ook. Zij hebben iets dat Diwali wordt genoemd, het Feest van het Licht en een tijd van geven. Dit lijkt veel op jullie Kerstmis, nietwaar? In hun cultuur vieren zij elkaar. Het is een tijd om even te stoppen en de familie te eren. In de traditie van de Hindoes heeft Diwali aparte dagen voor het geven aan aparte familieleden. Andere culturen doen dezelfde soort dingen op andere manieren. Er is een dag om je moeder te eren, je vader en je broers en zusters. Er zijn dus heel veel mensen die geloven in een tijd van feestelijk schenken.