Live Kryon Channeling 193: Voorspellingen. / 16 juni 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 september 2018

Live Kryon Channeling 193:
Voorspellingen.
Deze live channeling werd gehouden in Nanaimo, Vancouver Island, Canada
16 juni 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Nanaimo, Canada.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
De drempel waar mijn partner zojuist overheen is gegaan (Lee ging channelen) is er een die jullie zouden kunnen voelen. Het is dezelfde stem, maar de energie verschilt behoorlijk – voor degenen die het kunnen voelen. Deze drempel opent een deur. Het is een deur naar wat jullie “Het Veld“ hebben genoemd, waar geen tijd is, geen ruimte en geen feitelijke “plaats.” Het IS gewoon. Het is er met ieder van jullie en daar ben ik ook.
Sommigen zeggen: “Het Veld is de andere kant van de sluier.” Anderen zeggen: “Het Veld is een magische plaats waar de ziel naartoe kan gaan om een tijdje te rusten voordat hij hier weer terugkomt.” En weer anderen zeggen: “Het is God!” Al deze beschrijvingen zijn correct omdat in de heldenreis die mijn partner vandaag heeft beschreven, ieder van jullie een plaats heeft in dit Veld. Dus door deze deur die door intentie is geopend en door iets dat er in deze zaal gebeurt, begint er een samensmelting van energie. Het is iets dat gemeten kan worden – een samensmelting van gedachten en hart gaat samensmelten op een plaats waar dit veilig is. Het is hier veilig voor een aantal minuten. Deze boodschap zal niet lang duren. Maar het is een veilige plaats om te zijn.


Meer lezen >>>