Live Kryon Channeling 190: Instructies geven aan jouw Akasha. 1 / 4 maart 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 21 mei 2018

Live Kryon Channeling 190:
Instructies geven aan jouw Akasha. 1
Deze live channeling werd gehouden in Phoenix, Arizona
4 maart 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 21 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Phoenix, Arizona.
Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
De laatste dag van dit tweedaagse seminar loopt ten einde. Voor sommigen is het een tijd waarin zij zich realiseren dat zij elkaar niet meer zullen zien omdat dit mogelijk de enige keer is dat deze groep samenkomt. Behoorlijk vaak komt dan de vraag: “Welke boodschap zit er verpakt in het sluiten?” Het kan niet beter verteld worden dan alreeds is gezegd, door hetgeen Adironnda en Jeshua hebben gepresenteerd, en dit is: Jullie zijn in het NU, maar jullie hebben altijd voorrang gegeven aan het verleden ten opzichte van de toekomst. Dus, hoewel jullie nu leven zijn er velen van jullie die nog steeds in het verleden zijn. Op vele manieren trekken jullie deze energieën van het verleden naar en in jullie huidige leven. Lieve mensen, dit is een gewoonte.
De channelings die wij hebben gegeven op de laatste dag van een serie ontmoetingen zijn vaak persoonlijker dan werd gedaan op andere momenten. Soms vragen wij jullie om gewoon even te zitten en een en ander te overdenken in deze energie, gewoon nu! Wat betekent dit “in het NU” voor jullie?


Meer lezen >>>