Live Kryon Channeling 188: Afpellen van de Ui van de Realiteit. 1 /14 januari 2018 / Lee Carroll /Geplaatst: 28 maart 2018

Live Kryon Channeling 188:
Afpellen van de Ui van de Realiteit. 1
Deze live channeling werd gehouden in Longmont, Colorado
14 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 28 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Longmont, Colorado.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Ik wil graag doorgaan met een onderwerp waarmee wij vanmorgen zijn begonnen. Soms lijkt het leven op een mysterie en wat ik vanmorgen zei is dat dit zal doorgaan totdat de mensen weten dat er om jullie heen energieën zijn waarover jullie nooit iets is geleerd, en dit zal veel van het mysterie blootleggen en oplossen.
Er is een grotere Bron die letterlijk voor jullie neus staat. Vanmorgen vertelden wij jullie dat deze grootse Bron letterlijk op jullie neus tikt (daarmee bedoelt Kryon dat als wij onze ogen openen, wij dit zullen zien). Natuurlijk is dit een metafoor.


Meer lezen >>>