Live Kryon Channeling 187: Wie Jullie Zijn. 1 / 14 januari 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 25 februari 2018

Live Kryon Channeling 187:
Wie Jullie Zijn. 1
Deze live channeling werd gehouden in Longmont, Colorado
14 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 25 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Longmont, Colorado.
Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Alweer stapt mijn partner opzij en wat er volgt is nieuwe informatie. Deze boodschap zal een combinatie zijn van nieuwe informatie en info die ik jullie in de afgelopen twintig jaar heb gebracht, maar er is nu een voltooiing van de volgende kennisfase.
Het jaar 2018 is in de Tibetaanse numerologie een meestergetal. Opgeteld geeft het een 11 en de betekenis hiervan is Verlichting. Het is dus als een uitnodiging om dit jaar het jaar te laten zijn waarin het licht wordt aangestoken in zo vele geesten over wat er werkelijk op de planeet gebeurt. Vandaag breng ik jullie zeer esoterische, maar diepgaande informatie die over jullie gaat en over wie jullie zijn. Het spreekt over een nieuw paradigma van het menselijk wezen.