Live Kryon Channeling 186: Multidimensionaal worden. 2 / 11 november 2017 /Lee Carroll Geplaatst: 15 februari 2018

Live Kryon Channeling 186:
Multidimensionaal worden. 2
Deze live channeling werd gehouden in Montreal, Canada
11 november 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 15 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Het Scheppingsverhaal
Hier is een ontdekking gaande. Een tijd geleden, misschien wel 200.000 jaar, begon langzaamaan een spiritueel scheppingsverhaal op deze planeet plaats te vinden. Lieve mensen, het scheppingsverhaal waarover jullie in jullie cultuurgeschriften kunnen lezen is interessant gelijkaardig aan hetgeen waar wij het nu over hebben. Toch is hetgeen waar wij het over hebben ook het verhaal dat door een meerderheid van de inheemsen op de planeet wordt geclaimd.
De inheemsen op Aarde zeggen: “Wij kwamen van de sterren.” Zij zullen jullie hetzelfde vertellen als jullie oude geschriften dit doen. Het menselijk wezen van vandaag is geen product van evolutie van de planeet Aarde, maar het werd veranderd. Het wonder van het scheppingsverhaal van deze verandering gaf jullie spiritueel bewustzijn van donker en licht. Wij vertellen jullie ook dat jullie DNA in die tijd werd veranderd.

Het scheppingsverhaal in jullie geschriften staat vol met metaforen. De Tuin van Eden is een metafoor voor Gaia en de schoonheid van de mensen op Gaia. De tuin behelst de hele natuur, niet alleen maar een specifieke plaats.

Meer lezen >>>