Live Kryon Channeling 185: De Grote Ontsnapping. 5 / 11 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 17 december 2017

Live Kryon Channeling 185:
De Grote Ontsnapping. 5
Deze live channeling werd gehouden in Boston, Massachusetts
11 maart 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 17 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 
Over het Vooroordeel over God
 
Uiteindelijk: wat is het vooroordeel dat velen hebben over God, over Spirit? Het is totaal gebaseerd op wat jullie werd verteld en niet op de realiteit. Ik zal jullie vertellen wat velen over deze ontmoeting denken. Allereerst de methode van ontvangst van wat ik jullie vertel is onmogelijk. Een man in een stoel die spreekt door een engelachtige bron vanaf de andere zijde van de sluier is belachelijk, dom en hij is duidelijk een “gestoorde.” Lieve mensen, dit is een vooroordeel. Ten tweede zullen anderen de zaal verlaten en zeggen: “Goed, het was griezelig en een beetje dom, maar het was alleraardigst. Ik mag die man wel, zelfs al is hij gek!”
Ik weet wie hier zijn, lieve mensen, en ik zeg het nogmaals. Als wie van jullie dan ook op deze manieren denkt, hebben wij daar geen oordeel over. Jullie persoonlijk gaan hiervandaan met hetzelfde aantal engelen en gidsen, met dezelfde hoeveelheid Liefde van God als iedereen heeft.
Net zoals de hele mensheid hebben jullie vrijheid van keuze om er wel of niet mee te werken. God oordeelt daar niet over. Er gaat niets met jullie gebeuren als jullie deze geheiligde ideeën niet accepteren.