Live Kryon Channeling 185: De Grote Ontsnapping. 3 / 11 maart 2017 / Lee Carroll / Geplaatst: 14 december 2017

Live Kryon Channeling 185:
De Grote Ontsnapping. 3
Deze live channeling werd gehouden in Boston, Massachusetts
11 maart 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 14 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Lagen van Ontsnapping
Er is nog steeds een negatief denken, zelfs als jullie herkennen dat Armageddon niet doorging en niet zal gebeuren. Laten wij zeggen dat jullie geloven dat deze episode in de toekomst niet zal gebeuren en dat alles okay is. Dit is ook zo!
Ik heb het over de toekomst op lange termijn. Op dit moment gaan jullie twee stappen vooruit en een achteruit in jullie progressie bij het scheppen van uitdagingen met betrekking tot goed, positief denken. De positieve dingen gaan zich door de generaties heen ontwikkelen, lieve mensen. Jullie gaan ondernemingen en organisaties zien die hun handelingen gaan opschonen of anders zullen zij omvallen. Er kan niet langer op de bank gezeten worden betreffende de dingen die een tekort aan integriteit hebben en jullie zullen het oude leiderschap van de oude paradigma’s weg zien vallen. Uiteindelijk zullen zij vervangen worden door nieuw leiderschap dat veel meer compassie en integriteit heeft.
Dit is wat eraan komt!
De Val van Velen – Al gezien?
Jullie gaan steeds meer persoonlijke geheimen zien die worden onthuld betreffende personen op hoge populaire plaatsen of in regeringen. Het zal op een epidemie van niet-integriteit lijken! Maar wat er gebeurt is precies wat wij jullie hebben geleerd. De nieuwe energie heeft licht dat de duisternis van dingen zal laten zien, dingen die niet overeenkomen met integriteit. Zij zijn er altijd geweest en zij werden verborgen gehouden door velen die zich in het duister ophielden.

Meer lezen >>>